Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím zde lidi neznalé. Kalousek je mistr zloděj a všichni se tváří, že nic nevidí. Kdo chce, sám se k jeho zlodějinám dopracuje a nebude čekat až někdo bude servírovat důkazy. Snad zdevastovaný stát a obyvatelé jsou malým důkazem ? Kdo nemá problémy nebo sám je podobným šmejdem jako Kalousek tak pochopitelně nic neví a vidět nechce a nepotřebuje. Místo nad zamyšlením se obsahu, se zde někteří jedinci orientují jak buzerovat autora aby si pohýčkali své EGO ! A to je největší problém našeho národa. EGO, JEŠITNOST A LHÁŘSTVÍ ! Za svůj život jsem poznal osobně stovky lidí a max. 5% z nich jsou seriozní, mluví pravdu a umí ovládnout egoismus a ješitnost. Proto se v tomto státě daří zlodějům a lhářům. Stačí málo pravdy a ego osoby okamžitě prozradí charakter člověka. Kalouska bych jmenoval vrchním ředitelem arogantní lhářskozlodějské mafiánské komory pro Evropu !! Můj názor na církevní restituce: co církev dokáže, že si sama vybudovala poctivou prací nechť je jim vráceno. Prokazování majetků pro politiky a církve považuji jako základ morální společnosti. Egoisté, ješitové  nezapomeňte napadat mojí osobu. Tím dáte najevo pokřivený charakter a takto prozradíte náklonnost šmejdům co rozkrádají náš stát. Lidé stále vyvolávají slova typu: pane bože, ježiši kriste, ješišmárjá a podobně. Aniž by si uvědomili co to melou. Většina z nich nechodí do kostela a jsou ateisté. To mi hlava nebere. Je to stádní zlozvyk a nikdo se nad tím nepozastaví. I mládež tato slova běžně používá aniž by tušili o co jde. Lidé v mým okolí tato slova již nepoužívají. Léčím je. Buď choď do kostela nebo nepoužívej tato slova ;-) Podobné je to s vánočními svátky, spousta lidí to má jen na zvýšení stresu a vyklepání posledních peněz. Tak proč to řeší ?

0 0
možnosti

Vy píšete (mimo jiné), jak lidé mluví slova o bohu a ježíšovi jako součást hovorů. No to kdybyste věděl, jak se třeba v Maďarsku používají tyto slova a v jakých slovních spojeních, tak byste úžasem upadl!:-) Prostě se to tak nějak vžilo a troufám si tvrdit, že velká většina ateistů používá takové to "bohužel, boha jeho, díkybohu" atd. A vánoce? Prostě se tak nějak "drží", stejně to prý původně nebyly křesťanské svátky, křesťané si je pouze přisvojili. Ono je těžké vysvětlit třeba malému dítěti, které už trošku bere rozum, že jsme ateisté a nebudou žádné vánoce. Neblbnem sice v kostele, ale ten stromeček a dárky holt tomu děcku neodepřem. Minulost, už jsou velcí ale stejně nějaké ty dárky ... Inu, zvyk, tak nějak. A ani bych neřekl "idiotský" - prostě zvyk.  :-)

0 0
možnosti

Proč si myslíte, že u každého má nějaký vrchní šéf katolíků autoritu? Mně je například naprosto lhostejný a žádnou autoritou pro mně není. Navíc navlečený při těch divných kašparádách v nějakém bizardním kostýmu. :-)

1 0
možnosti

A35d46a55m 12S96t23a18v59a

22. 12. 2013 16:36

"...NE ALKOHOLIK ZEMAN ": A měl ji alkoholik Havel?

0 0
možnosti

Autore, hrdino, nechtěl by jste napsat, co Kalousek ukradl a nebo proč je zloděj ?

1 0
možnosti

Uspech. Kazdy normalni ateista po precteni tohoto zvola 'Paneboze'.

2 0
možnosti

Pane autore, nemám ani v nejmenším v úmyslu zpochybnit autoritu papeže, ale když se oháníte odklonem od Boha, proč (proboha) se v nadpisu dopouštíte takového bulvárního osočení, když v článku není ani o jednom zmínka?

A přidávám se k názorům pana Horčičky  a Matušky.

1 0
možnosti
Foto

přesně tak pane Mlčochu, devastace konzumem a penězi dosahuje vrcholu, lidé se stali otroky systému Rv

0 2
možnosti

.. rekl clovek a nalamal si do kafe pul zemle, nacez druhou polovinu schoval na pristi den.

0 0
možnosti
Foto

Dalsi zfanatizovany jedinec.

2 1
možnosti

Jestli máte, pane Mlčochu, nějaký důkaz, že pan bývalý ministr Kalousek je zloděj, je Vaší povinností podat na dotyčného trestní oznámení. Pakliže ale věrohodný důkaz nemáte, je to z Vaší strany pomluva a to také není zcela čisté. Jinak se připojuji k dotazu pana Matušky.

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál