Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže na obtížně umístitelné budou dostávat dotace od státu?

0 0
možnosti
JC

No ano, někteří mají perel plné koryto a stejně mají furt málo ...

0 3
možnosti
Foto

Vážený pane Mlčochu, i kdybyste doložil, že tímto krokem zaměstná církev třeba jedno procento nezaměstnaných, potvrdil by to Úřad práce, tak se vždy najdou lidé, podobní těm dvěma pode mnou, kteří Vám vysvětlí, že je to všechno špatně a že Dominik Duka je zločinec. Neházejte své perly...

4 0
možnosti

Řekl jsem se snad, že Duka je zločinec?

 Jenom tvrdím,že výše uvedené aktivity svědčí o tom,že církev vlastně ten majetek nepotřebuje k uspokojování svých potřeb. A tehdy ten soud řekl jasně (mimochodem na žádost církve), že pokud majetek neslouží k uspokojování jejich potřeb, stává se veřejným statkem.

1 2
možnosti

Dle dvou nálezů Nejvyššího soudu Republiky československé ve 20. letech 20. stol. smí církev využívat svého majetku pouze a jenom k výživě církevních prelátů.

Takže využití toho církevního majetku na jinéúčely by mělo být trestáno  jeho odnětím.

1 2
možnosti
JC

Krásně jste popsal konání církve, především římskokatolické, konání jejich představitelů, především Duky, tady: " ... smyslem života je užívat si a nebrát ohledy na nikoho a na nic. Ve jménu modly peněz a ve jménu morálního nihilismu , je povoleno vše a bez mezí." Takhle přesně se chová ta církev při bezohledném vymáhání majetku a peněz od státu, potažmo od nás všech.

0 4
možnosti
Foto

Víra hory přenáší ;-)

2 0
možnosti
Foto

Pane \mlčochu souhlasR^!

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál