Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Když se vzdá nečestně(slabě řečeno) získaných milionů (třeba na úhradu státního dluhu), začnu jeho "upřímným" slovům trošku věřit.

1 0
možnosti
JH

Zavilí nepřátelé církevních restitucí obyčejně hulvátsky nadávající na církev si nejspíše na pánaboha také vzpomenou, až se bude blížit jejich konec. Znal jsem jednu kovanou předúnorovou soudružku, která byla pár let před smrtí v kostele pečená vařená. Nabubřelost lidí a honba za mamonem jsou na rozdíl od církve pomíjivé.

1 0
možnosti

On se "kál" tak nějak jenom slovy. Pořád mi chybí např. informace o tom, že značnou část svého majetku (který získal pomocí korupce, to je nesporné - ten úžasný obchod s akciemi, kde vydělal 80 milionů, byl jenom vypráním špinavých peněz) věnuje charitě. Pokud udělal chybu a pokud to uznává, měl by se ji snažit napravit. Slova nestačí, je velice jednoduché je vyslovit a mnozí mu za ně ještě zatleskají. Nic ho to ovšem nestojí. Přece to myslí upřímně.

1 0
možnosti
JB

Jako vždy v politice . Je to jenom divadelni scéna pána křišťalového.[>-]

2 1
možnosti
RK

Vážený autore ....docela Vám závidím ten optimismus ;-D . Kdyby Standa promluvil, mylsím jako PROMLUVIL, asi by se spadnutím vaší brady byla vykloubena spodní čelist ......No tááák, chlapee bídná.....vemte rozum do hrsti ....:-)

0 1
možnosti
Foto

Děkuji, že jste svůj názor vyjádřil slušně, věcně, lidsky.

0 1
možnosti
PV

P59a31v49e78l 28V66é79b43r

28. 4. 2014 21:07

Za 150 mega provedu komplexní sebekritiku kdekoliv...

1 1
možnosti
Foto

Politici se naučili všechno říkat za nějakým účelem a ne protože by to yla pravda. Nevěřím jim :-)

3 1
možnosti
Foto

To k čemu se pan expremiér přiznal je jen kapkou toho co zatajil.   Stejně to o nich víme, jen někteří si stále myslí, že se polepší.  Já si to nemyslím.

3 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál