Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Tak nějak nemohu odhlédnout od toho ,od čeho odhlédá autor ,tím pádem jsou pro mne svobodní zcela mimo. Na ODS bych nic nesváděl,ostatně jsou jejím klonem.

7 1
možnosti

Podívejte se na veb Svobodných, tam je celá historie tohoto nařízení, včetně zrušení a také to, že to je jen do očí bijící příklad, který ssice moc neuškodil, ale ilustruje funkci EU

0 0
možnosti
MP

Řekl bych pravý opak. ODS nechtěně pomáhá Svobodným, protože tady není jiná skutečně pravicová strana.

1 0
možnosti
MB

Tak som zvedavý dokedy sa ešte budú Svobodní vyhovárať na všetko okolo, namiesto toho, aby sa pozreli poriadne na seba a svoju prezentáciu. Jak tu už písal Jan Hanák - sebereflexe hadr.

9 0
možnosti
Foto

Máte rád populistické řečičky?  Tak to se nedivím, že rétorice a argumentům  Svobodných nerozumíte.

2 4
možnosti
PK

I kdyby Svobodní se náhodou dostali do nějakého parlamentu, tak stejně skončí jako ostatní. Zdánlivě ušlechtilé myšlenky realizují lidé, nikoliv stroje a lidé mají většinou špatné vlastnosti - kradou, lžou, podvádí, přisají se různí šmejdi. Prostí lidé nejsou zas tak hloupí a ví své a tak proto nemají Svobodní širokou podporu.

1 1
možnosti
Foto

Ano tohle hrozí.   Mezi tím, ale mohou posunout naši svobodu tím správným směrem.  Je jasné, že i na Petra Macha bude platit teorie veřejné volby a on to ví a tak chce aby se co nejvíc omezili v tom rozhodování o cizích záležitostech.  Jinými slovy, aby  si o svých věcech rozhodoval každý sám a ne Petr Mach, nebo nějaký jiný politik.

1 0
možnosti
Foto

Pro všechny, kdo to nevědí SSO není nová strana, existuje už pět let, do té doby se už dávno mohla etablovat na českou politickou scénu. TOP 09 se to podařilo hned, je to zkrátka o tom, jestli jste nebo nejste politicky protřelí.

3 0
možnosti
Foto

To se nedá vůbec porovnávat.  Vznik těchto dvou stran.   Nebo Svobodní dostali také celodenní prostor v ČT při svém zakládajícím sjezdu?

2 1
možnosti

Naprostou souhlasím. R^

ODS demineralizovala půdu pro skutečně pravicové strany, mezi něž můžeme Svobodné rozhodně kategorizovat.

1 2
možnosti
Foto

I78v11o 84C79i39l84i96c59h

16. 5. 2014 11:02

Zatím jsem nepostřehl, že by Svobodní argumentovali délkou banánů, ale zase tak moc je nesleduji. Jinak celkem souhlas.

1 0
možnosti
PK
NR

Svobodní nejsou úspěšní, protože prosazují ekonomiku 19. století. A já doufám, že si u těch svých 2 % zůstanou.

6 10
možnosti
Foto

A na to jste přišla jak?

2 0
možnosti
JH

J32a85n 39H96a34n69á45k

16. 5. 2014 10:55

Tak si shrňme (všechno prověřená tvrzení Svobodných, či jejich příznivců).

Svobodní nejsou úspěšní, protože lidi jsou otroci (člen).

Svobodní nejsou úspěšní, protože lidi jsou otrokáři (člen).

Svobodní nejsou úspěšní, protože demokracie je špatná (člen).

Svobodní nejsou úspěšní, protože lidi jsou pitomci. (příznivec)

Svobodní nejsou úspěšní, protože volby nemohou nic změnit (člen) Svobodní nejsou úspěšní, protože lidi jsou moc blbý na ten geniální světonázor. (člen, příznivec) A Vás nový postřeh. Svobodní nejsou úspěšní, protože ODS. (člen nebo příznivec?) Ti Svobodní mají fakt pech. Sebereflexe hadr.

9 3
možnosti
Foto

Kdo trošku logicky uvažuje, tak v těch tvrzeních nachází racionální jádro. Jinak jakékoliv tvrzení, pokud není axiomem a je vytržené z kontextu se dá manipulativně použít proti jeho autoru.  To je to co jste právě předvedl a na čem je většinou založena i vaše argumentace.

5 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál