Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Mlčochu máte to v hlavě hodně pomatené. Jediné, co vás může omluvit, je to, že jste havloid. Kdyby šla udělit antikarma, tak byla jak Brno

6 2
možnosti

Mlcochu, tak si to tak neber. Ja se zase stydim za Schwarzenberga s Kalouskem a nevyvadim tak u toho.

3 2
možnosti

Pane Mlřčochu, já se zase stydím za tu českou zaslepenosz a eurohujerismus. Ať žijí sankce, vždyť je jedno, že to nakonec přeroste ve válku, že?

Postoj českého ministerského předsedy na summitu Evropské rady je výrazem suverenity našeho státu - pokud mám použít a upravit Váš nadpis. Více zde: http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/424483/Lidi-co-blbnete-vzdyt-jsou-tady-lidi.html

6 2
možnosti

Divak Ordinace v ruzove zahrade? Jste stastny clovek.

6 2
možnosti

cituji autora: "v krajině kterou prošly ruské okupační jednotky, která má zkušenost s pobytem ruských vojsk na svém území"

Pan Mlčoch nejspíš netuší, že touto zemí prošly okupační jednotky SSSR, tedy nejen ruské, ale i ukrajinské. A nejspíš ani netuší, že díky pobytu těchto "ruských" vojsk u nás žil a vyrůstal jistý boxer Kličko - hrdina ukrajinského Majdanu.

No ale stydící se Mlčoch asi patří k těm stydlínům, co si myslí, že nás tehdy Rusové okupovali, zatímco Ukrajinci nám ve stejnou dobu poskytovali bratrskou internacionální pomoc. A mezi těmi internacionálními pomocníky byl i otec bratrů Kličků.

Dnes prý od bývalých okupantů z Kremlu přichází mráz. Možná. Na druhou stranu okupaktům z Kyjeva lezeme do zadnice, a dnes jim posíláme pro změnu tu naši "bratsrskou internacionální pomoc", jejímž výsledkem je puč na Majdanu a následně totální rozpad Ukrajiny.

8 0
možnosti

koho, prosím, okupuje Kyjev? Když už je nazýváte okupanty ....

1 0
možnosti

A96d47a41m 73S57t83a71v15a

1. 9. 2014 9:47

"ruským imperiálním a ekonomickým zájmům........  že v krajině kterou prošly ruské okupační jednotky": Autore, vaše myšlení je tou  mimořádně hloupou bezduchou marxisticko-anarchistickou levičáckou propagandou socialistické EU tak zmasírované, že prostě nejste schopen si uvědomit mimořádně diametrální rozdíly mezi těmito dvěma skutečnostmi. Žil jste vůbec v 68.? Pak byste si měl uvědomit podobu tehdejšího tendenčního  psaní bolševického tisku s dnešními médii.

8 0
možnosti

A53d18a21m 93S64t54a78v26a

1. 9. 2014 9:52

"...v krajině kterou prošly ruské okupační jednotky"...": A vůbec! Především jí prošly ruské jednotky, které obyvatele té krajiny zachránili před smrtelným nebezpečím!!! Ano, jsem si vědom i zlovolných plánů jejich velitelů, to ano, to nepopírám, ale zachránily nás před smrtí!!!

5 0
možnosti

V duchu Václava Havla...ne, nemohu v žádném případě souhlasit.

7 0
možnosti

A43d25a27m 91S35t84a59v63a

1. 9. 2014 9:41

"....stydím se za něj!...":I vy Stydlíne jeden. Když se tak koukám na vaše foto, říkám si, že byste z toho už dávno mohl  vyrůst....

8 0
možnosti

klasika českých diskuzí, když mi chybí argumenty, jdu na autora osobně.

Argumentaci stylu ..."marxisticko-anarchistickou levičáckou propagandou socialistické EU"... neberu, sám pisatel snad ani neví, co napsal. Nebo snad v Bruselu sedí Trockij?

K přirovnání novin ze 60.let a nyní ... v čem přesně a konkrétně se podobají? 

P.S. v roce 68 jsem žil :-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál