Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

https://www.facebook.com/pages/%C5%BDivot-mimo-syst%C3%A9m-oligarchie/745626075550914

Proč se dějí věci kolem nás tak jak se dějí ???

Lidstvo se stále učí. Zde jsou všechny potřebné informace, když se z hlupáků stanou moudří, pak vše bude jinak.

Kdo s tím souhlasí, sdílejte, dávejte palce. Jen tak urychlíme cestu poznání k lepšímu.

Asi tak ......

0 0
možnosti
VS

Máte hodně zjednodušené vidění. Opravdu ne každý, kdo nesouhlasí s ukazováním svalů  průjezdem vojenské kolony, je komunista a bolševik.

Názor - "nesouhlasím" je stejně platný jako "souhlasím".  Zajímalo by mne, jak jste na tu paralelu s bolševiky přišel. V minulosti takový argument používali ti, kdo chtěli být co nejdrsnější ... co tím sledujete Vy?

3 0
možnosti
JZ

Já jenom doufám, že když si někdo lehne na silnici, tak američtí vojáci šlápnou na plyn. ;-D

1 1
možnosti
LN

..proč...????..právě naopak..zastaví...pokecáme...a možná pár dalších prohlédne...že rudé komando...už je historicky poněkud vyčpělé....

0 0
možnosti
Foto

Problémem je, že po '68 přišlo 20 let tuhé husákovské normalizace.

0 0
možnosti
Foto

A co když ten dnešní přesun spojeneckých jednotek připomíná ten přesun, respektive přísun jiných spojeneckých jednotek v r. 1968, kdy také u nás byli nejdříve na cvičení?

1 1
možnosti
JK

Souhlas. R^Osobně jsem šťastný, že jsem zažil 89 a celou tu euforickou dobu, splnil jsem si mnoho přání, která jsem před tím nemohl. Neměnil bych ani v nejmenším! Další okupaci již nechci, ani válku v Evropě. Jsem rád, že jsme členy NATO, když už to dnes jinak bohužel zatím nejde.

6 0
možnosti
ZJ
AM

OT:: "... obludné ... hrozivou ... prorostlý do morku kosti ... hysterické ... páté kolony ... despocie ...naprosto šílené ...svaté ... zahrává s ohněm ...šokujícím ... opěvuje ... ničitel ...zrádcovství ... chorobnému..." ------

0 0
možnosti
PP

Je to stále dokola. Debilové o sobě prostě nevědí, že jimi jsou a budou se donekonečna ukájet možností svobodně blábolit ty svoje nesmysly. Doufejme jen, že jejich koncentrace není v České kotlině světovým rekordem.

5 0
možnosti
Foto

rád bych sdílel váš optimismus

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál