Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J89a98n 36H87o72r49n13a46k

7. 7. 2015 22:18

Pane boze dalsi kr**ete**n . Kolik takovych Vas tam v tom Cesku jeste je ?

2 1
možnosti
Foto

No, vypada to, ze vsichni uz odjeli .. je to dobry :-P

0 0
možnosti

Buď jste pomatenej, nebo pomatenej. Co to je za výron nenávisti z vašeho péra? Doporučil bych vám jít jako mesiáš do Afriky a tam učit vaše negramotné chráněnce evropským zvykům. A to po zbytek vašeho šíleného života.

9 1
možnosti
Foto

Vas prispevek je oproti tomu skutecne vystavni kousek lidskosti, zdvorilosti a predevsim logiky ;-D;-D:-/ ..... a tak to tady proste chodi .. jste hulvat jen proto, ze ma nekdo proste jiny nazor a nebo proto, ze vam ti kricici lhari, ktero stvou Cechy proti Cechum uz svou propagandou naprosto vymyli alespon prirozenou slusnost?

1 0
možnosti
Foto

Mimochodem: fašismus sem zavádí tato vláda, když už chcete zůstat u skutečného významu cizích slov.

4 0
možnosti
Foto

Další máslo, co neumí rozeznávat mezi xenofobií a šovinismem. Jeden papoušek vedle druhého.

5 0
možnosti
Foto

Pane pouzare celá Afrika čítá  906 mil obyvatel. Na ploše 30,3 mil. km2, což je zhruba 1/5 zemské souše, zde žije přibližně 14 % světové populace. Afrika je oblastí s nejvyšším populačním přírůstkem obyvatelstva, ten v současnosti činí 2,3% a populace  v roce 2050  by měla dosahovat zhruba dvojnásobku současného počtu, tj. 1,969 miliardy. Žije zde ale  více než 25milionů osob nakažených HIV (z toho 2,1 milionu představují děti), což jsou přibližně 2/3 celosvětového počtu nakažených HIV. Což snižuje  střední délku života pod 40 let, což znamená pokles ukazatele v některých případech až o 20 let.

0 0
možnosti

No a co jako pane kindl ?

Jedinou korekci toho,co jsem napsal - tedy že v Africe se rodí 100.mil. lidí ročně - tedy ne přibývá -sebekriticky se za to omlouvám.

Situace je ovšem jasná - už teď Afrika není schopna své obyvatele uživit.V roce 2050 to rozhodně lepší nebude.

Jestliže začne Evropa masivně přijímat imigranty z Afriky,tak tam vyšleme jasný signál - "Naši milí,afričtí sousedé,můžete se množit ještě rychleji,víme,že to pro vás není žádný problém.Buďte bez obav,my se o vás rádi postaráme."

Vy si pane kindl myslíte,že Evropa za 35 let bude schopna uživit jednu miliardu černochů navíc ?

2 1
možnosti

Jsem rád za váš článek. Těm lidem je třeba skutečné pomoci. Věřte, že mnohem účinnější nežli spílání zde místním malověrným jest osobní příklad. 

Myslím tedy ten váš; běžte a poskytněte azyl těm potřebným. Rozjeďte se jim v ústrety. Ježíš vás za to jistě bude milovat. 

Noviny o vás budou psát a my se budeme v koutku duše stydět. Ovšem pokud zůstane jen u vašeho výkřiku zde, nabudou čtenáři vaši dojmu, že jste toliko pozér a mluvka.

16 1
možnosti

a jak dlouho tam jako nevěřící vydrží, pokud se nenakazí...

1 0
možnosti

Takové lidi, co odsuzují fašismus, či nacismus aniž by znali definici těchto pojmů, mám opravdu "rád". Teď se k nim  připojuje další, co si myslí, že je křesťan. Pane Mlčochu, vy a křesťan;-D, kdyby naši předci, křesťané,  neodrazili Džingischána a Musulmany, tenkrát prezentované Turky a to vše ve jménu křesťanství, tak nevím, co by bylo dnes v Evropě. bylo. Evropu nám naši předci zachránili vlastní krví a my ji dnes bez boje v rámci jakéhosi humanismu ji bez boje předáváme barbarům a stáváme se jejich otrokyRv

17 0
možnosti

Píšete o úprku lidí ze zemí,kde není voda,potažmo zdroje potravin.Máte vůbec představu o tom,kolik lidí se v těchto zemích rodí ?V těchto zemích můžeme zcela zapomenout na nějakou regulaci porodnosti - sociální a vzdělanostní úroveň je v těchto zemích zcela žalostná.To jsou ti lidé,kteří se snaží prodrat do Evropy za každou cenu - nevzdělaní,odchovaní v systému,který je nenaučil nic z toho,co v Evropě považujeme za základní civilizační návyky.

Uvědomujete si sakra,že v Africe přibývá za rok skoro 100.000.000 lidí ?

jak je chcete tady vy komiku uživit ? Jak chcete zajistit aby to tady za pár let nevypadalo jak na Pařížském předměstí ?

Poradím Vám - zadarmo - ve jménu dobra,lásky a všeobjímajícího altruismu prodejte vše ,co máte, a jeďte konat dobro tam,odkud přicházejí ti,co jsou Vám tak blízcí.Ale netahejte do svých choutek ty,jimž stačí konat dobro pro svou rodinu a svou jakž takž zatím fungující vlast.

22 0
možnosti

K15a72r54e58l 42A27d56a70m

7. 7. 2015 13:40

Maketa šibenice je součástí demokracie, na rozdíl od Islámu!

5 0
možnosti
Foto

Tyy brdo, to je moudro ;-D

1 0
možnosti

Pokud to s těmi šibenicemi nebyli nastrčení provokatéři, tak i v takovém případě se dělá z komára velbloud. Dva nebo tři jedinci z několika stovek tam přišli se šibenicí a i ti to s největší pravděpodobností mínili jako symbol, tedy nikoli že by někoho chtěli věšet. Byl to buď provokatér, nebo hlupák, ale takovým lidem, jako jste Vy, náramně posloužili. Nyní se už nemluví o desítkách tisíc uprchlíků, nýbrž o dvou nebo třech hlupácích, pokud to nebyli přímo provokatéři.

A i Vy pane autore, moc dobře víte, že tomu tak je. Pouze potřebujete vypadat jako duševně vyspělý intelektuál, který bojuje za ušlechtilost. Z Vaší strany je to jenom teatrální póza pokrytce, který chce být středem pozornosti. Nic více, nic méně.

13 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál