Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako bezruký okamžitě obrátím svou nenávist na vozíčkáře a možná přiberu i slepce.

0 0
možnosti

Já jakožto bezruký, obrátím svou nenávist vůči vozíčkářům. Budu je mydlit a mydlit, jen co se do nich vejde. A možná v té nenávisti zahrnu i slepce.

0 0
možnosti
JP

J14a17n 78P17a88l64l13a97s

6. 8. 2015 17:52

Dobrý den, stejně jako já dáváte přednost racionálním argumentům. Poprosím tedy o zdůvodnění Vašeho tvrzení „vlna imigrace upadne“. Děkuji, JP

0 0
možnosti
PT

Hm, uvažují bytost s humanistickým cítěním co chodí demonstrovat  s  cedulkou "uprchlíky přijímám" ;-D

Tohle bych řekl že je bytost  uvažující tak nanejvýš do příštího jídla, která nedokáže domyslet co čeká naše potomky pokud sem tuhle invazi imigrantů co pocházejí ze zemí kde vyznávají kulturu nesnášenlivosti, násilí, vraždění, terorismu pustíme.  To je uvažování na úrovni dětského naivního rozumu a nikoliv dospělého člověka.  

Vy "uvažující" bytosti s "humanistickým cítěním", nechápu proč něco kromě pahumanistického žvanění neděláte, proč nepořádáte mezi sebou sbírky, proč za vybrané peníze nenakupujete potřeby pro migranty bez domova a proč jim to nevozíte. Vždyť tohle je z vašeho hlediska na úrovni přírodní katastrofy, tisíce lidí bez střechy nad hlavou, v takových případech bytosti se skutečným  humanistickým cítěním pomáhají.

Vy si snad myslíte že migrantům kempujím někde na louce pomůžou nějak vaše cedulky "migranty přijímám" ?

My skutečně uvažující bytosti, které myslíme i na to jak tady budou žít naši potomci,  vidíme jen nepřátelskou invazi,  která nás ohrožuje,  a v takovémto případě se nepomáhá nepříteli ale brání.

3 1
možnosti
MK

Na uprchlíky nikdo neútočí. Jen si většina uvědomuje, že to co se děje nemá nic společného s humanitární pomocí, ale jde o cílenou kolonizaci, se kterou přichází ještě více problému. 

Co se týče štvanice na obézní, tak ta již začala, mnohé země přijímají zákony na zvýšení daní na sladké, tučné apod. Nehledě o štvanici na kuřáky. Nemocné nedokonalé.....no, již máme v Evropě země, kde jsou nemocní a nedokonalí usmrcování v souladu se zákonem......byť pod rouškou lidských práv a to je jen začátek. Ostatně pohádka o Smolíčkovi vznikla na základě lidských zkušeností a moudrosti.

8 1
možnosti
MR

Cesta tu pořád je ale nikdo ji nevidí a nikdo si nechce ušpinit ruce. To jak to popisujete jde vlastně o archetyp chování v dobách kdy vládla strana a od ní se vše očekávalo.

Tady je jádro problému a stavu jež bude situaci a stav zhoršovat. Zde chybí právě to co si společnost sama nechala zničit a to vrstevnatou společnost kde vrstvy mezi sebou komunikují a vytváří poptávku a s tím vzniká duševní jádro společnosti a s ní i velké osobnosti jež mají komplexnější vnímání .... . Jako dříve Čapek, A.Eliáš, J.Masaryk ... . Je zde naprostá absence osobností, nové generace politiků, státníků a je zde jen vzájemná vazba sociální rovnostářské společnosti jež si vytváří svůj vlastní profil politiků a samotnou politiku.

Lze říci že tato doba cílí přímo na tento stav společnosti a bude zde následovat úměra jak se mění svět tak takové budou ataky a taková by měla být odezva společnosti, ta je velmi slabá.

Právě tento nebezpečný stav společnosti jež udržuje u moci přežitou architekturu politiky a s ní garnituru politiku, bude náchylná se vést jako stádo.

Příroda - evoluce tím che říci toto, chci rozbít tento stav společnost a nadvládu populace jež není schopna regenerovat diverzitu společnosti, její ekosystém .. . 

Pro přírodu jsme jen "materiál" ... .

4 0
možnosti
EVM

No comment. :-( Autor dosud nepochopil, co se v Evrope deje.Rv

12 0
možnosti
DK

Máte to v hlavě trochu popletené, pro mne je uprchlík člověk, který si chce zachránit holý život. Migranty, které vidíme jsou ze 70% muži, kteří by mohli bojovat za svou těžce zkoušenou vlast...takže v tom nechali ženské a děti a oni dobře oblečeni-s mobily zamířili za lepším do světa....A bohužel: lžou o svém věku, nemají doklady apod.a ještě si kladou různé podmínky..dovedete si Vy představit, že pojede do Afriky bez pasu? Já si myslím, že Vás zastaví první kontrola....  A utěším Vás: s obezitou snad můžete pohnout sám....

12 1
možnosti
JC

Máte ve svém příspěvku malou chybku, těch procent je 95 ...

Ale jinak naprosto správně.

3 1
možnosti
LN

....nic ve zlém pane kolego...

...do jisté míry máte pravdu...že druhá strana ...nemajíce argumentů...nadává či se uchýlí k osobním narážkám....ale....

...současně však poněkud kličkujete i vy....ve zmíněné diskuzi jsem vám položil otázku (možná to byl dokonce první příspěvek)...zajímalo mne jak by se dle vás mělo postupovat správně...když tedy všichni všechno (opět dle vás) dělají blbě....

...a dodnes jste mi neodpověděl....

...a pokud se podíváte ...tak v otázce osobních narážek jsem se vás zastal...

5 0
možnosti

Nesmysl, vy považujete za diskusi chatování se zdejší dupárnou? Hysterie kolem uprchlíků je proto, že jde snadno definovat mezi "my dobří a "oni špatní". S obezitou, nemocemi nebo nedokonalostmi se hranice my-oni stírá a tlučhubové budou zticha. Mohli by s totiž snadno dostat do kategorie "oni". Nikdo není rád štvancem.

2 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál