Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, každému normálně myslícímu člověku musí být jasné, že za celou tou slavnou peticí není nic jiného, než vymezení se akademiků proti Hradu. Akademici nemohou skousnout, že Zeman netancuje, jak oni pískají  (to píšu, i když Zemana absolutně nemusím...), a tak přišli s něčím, co nemá s obsahem vůbec nic společného, s něčím, co má být jen nástroj proti Hradu. Je mi blivno z toho, jak si berou vědci občany za svá rukojmí ve své žabo-myší válce ze Zemanem...

1 0
možnosti
ZB

Hysterové raději slyší na výzvu jabloneckých hooligans,to je podle nich skutečný elitní hlas lidu.Uřvaní primitivové se základkou,které je třeba následovat v hystericky nenávistném boji proti islámu...

1 3
možnosti
MS

Poněkud si pletete hysterii proti islámu a zcela reálné (a pochopitelné) znepokojení veřejnosti nad tím, jak jsou evropské politické špičky impotentní v otázce řešení současné uprchlické krize. Do Evropy se valí hromady imigrantů, z nichž skutečnou pomoc potřebuje jen zlomek a nikdo proti tomu nic nedělá.

4 0
možnosti
Foto

Jestli jste  to myslel jako ironii, tak to by šlo. Petici jsem četl. Prázdné tlachy, fráze. O tom, jak situaci skutečně řešit, ani slovo. Doufám, že podepsaní pánové se nyní rozjedou mezi utečence (do sběrných táborů a pod.) a budou se osobně podílet na jejich integraci do naší společnosti.

Díváme-li se na svět z akademické věže ze slonoviny, vypadá jinak, než z okna rodinného domku nebo paneláku.

7 2
možnosti
EP

Pořád to vaše my, mluvte za sebe a přijímejte. A označit drtivou většinu národa za burany a omezence, to mi přijde trochu hodně omezené, tím lidi jistě přesvědčíte. Je mi z vás na zvracení.

5 2
možnosti
ZK

Jejda, další klon Polickýho?? Rychle pryč..

7 1
možnosti
KV

Jediná možná reakce je si vzít domů na své náklady několik imigrantů. Plané výzvy z pohdlí domova nic neřeší.

1 1
možnosti
Foto

A co vase plana vyzva? Ta je zrejme vporadku, ze :-/

0 0
možnosti

Škoda, že tento článek oslovil většinu Ego štěkačů nic netušících, jen hájící svoji lenost a pohodlí 8-o

1 0
možnosti
RK
PB

...... máte perfektní motto v profilu : "psi štěkají, ale karavana jede dál !" 

( asi tááák nějak ;-D !) ...... ináč bych Vám doporučoval vyhýbat se tej "uliční hysterii" pěkně velkým vobloukem !Rv

1 0
možnosti
MF

Co si budeme namlouvat, podobní lidé kdysi podepisovali houfně Antichartu, jejich předchůdci v Lucerně slibovali věrnost Vůdci, uvědomme si prosím, že to jsou v naprosté většině lidé placení státem, přece se kvůli pár Arabům, černochům a hlavně neuvědomělým Čechům nenechají připravit o své vysezené pašalíky, lukrativní granty apod., něco jako čest, to jim bohužel nic neříká. Stále platí, koho chleba jíš, toho píseň zpívej a to se bohužel i děje!

14 2
možnosti
KB

Takže: Makedonie vyhlásila výjimečný stav, protože jí projde cca 30 tis. uprchlíků měsíčně, kteří jdou dál na sever  přes Maďarsko a dál na západ. To je měsíčně tolik lidí, kolik má obyvatel třeba Příbram, Tábor nebo Znojmo. K tomu cesta přes Itálii, Španělsko, atd. Všechna reálná čísla jsou dávno už někde jinde, než z jakých vycházely všechny možné kvóty. Je reálné, že dřív nebo později Německo začne hlídat svoje hranice, takže všichni emigranti se zastaví na jeho hranicích.

A vy bude pořád papouškovat, že se nás týká jen zhruba 1 tis. lidí, tak o co jde.

To už není žádný názor, ale s prominutím zabedněnost. To je stejné, jako když venku se blíží průtrž mračen, ale vy budete pořád tvrdit, že pršet nemůže, protože v předpovědi slibovali jasno a slunečno.

21 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál