Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Racionální rozum a uplatňování svých ústavních demokratických práv, nechtít nezvané hosty s kterými jsou velmi ošklivé zkušenosti mimo jiné i v té kárající Francii to není nenávist ani není xenofobie, to je jen racionální rozum  a uplatňování občanských práv. Pokud toto někdo chce občanům upírat tak to je ta dnešní fašizace nebo bolševizace společnosti.

Nějaká demagogie o tom že každý migrant není terorista je stejná demagogie  jako někoho přemlouvat aby si zahrál ruskou ruletu s revolverem,  kde určitě také nic nehrozí,  protože v každé nábojové komoře přeci není ostrý náboj ;-D 

Předstírat pláč a truchlení nad tragickou smrtí úplně cizích lidí, navíc lidí,  kteří se bez pozvání chtějí vedrat do našich domovů to určitě není žádná hezká morální vlastnost, to je jen a jen trapné pokrytectví.Rv

0 0
možnosti
BD

Pokud je to od autora provokace,tak je to hanebný čin.Jinak je to bohužel citování obrovské pravdy o nás.Je to vše docela hrůzný stav bez perspektiv.

0 0
možnosti
JT

R^ jako provokace dobré:-)

0 0
možnosti
Foto

Ještě si doplňte vzdělání a zjistěte si co znamená rasismus a xenofobie. Je to v mém příspěvku "Rasismus, xenofobie a imigranti".

0 0
možnosti
BD

Vážený pane. Koukám,že rozdělujete svá hodnocení pomocí kopírování.I k mému blogu jste měl stejný komentář.

0 0
možnosti
Foto

Važený pane,to myslíte opravdu vážně? Pokud ano,je to s námi horší než jsem si myslel.Lidé začínají mít strach o sebe a své blízké, protože příchozí se nechovají jako hosté, ale jako kolonizátoři.Jsme tu,chceme tohle a tohle a běda vám ,nám to nedat.A ještě, Francie a její gheta okolo Paříže...... Jo tito jsou ti pravý. Jen vzpomeňte,jak na nás byli "hodní" před mnoha lety v Mnichově,je vidět, ze jsou pořád.

Doufám že vy jdete příkladem a pomahate  ze vsech sil.Kdepak je ubytujete,nebo už ubytovavate?

0 0
možnosti
Foto

Takoví jako vy odpovídají za všechny mrtvé v souvislostí s migraci. Takoví, kteří je sem zvou svým psedohumánním přístupem. Pokud by věděli, že v Evropě nedostanou nic zadarmo, tak by imigrantů bylo nejmíň o 95% méně. Takoví jako vy zajišťují převaděčům tučné zisky. Jak je možné, že k Austrálii letos neplula ani jediná loď a proto taky nikdo nezemřel. Asi předpokládáte, že islám převálcuje starou dobrou Evropu a vám bude váš přístup připsán k dobru jako těm, co vítali v šedesátem osmém spřátelená vojska.

0 0
možnosti
EP

Zas to vaše nechutné "my". Co za člověka může vyplodit tak dlouhý text, spočívající výhradně ve vulgárním nadávání vlastnímu národu?

2 0
možnosti
AD

Co mě to napadlo (už podruhé) otevřít výplod tohoto autora? :-/ Víckrát to už neudělám, nebudu zvyšovat čtenost blábolům.

3 0
možnosti
JO

Váš článek je plný hanebné nenávisti. Stydíte se plným právem.

5 0
možnosti
Foto

Proč v těch ikonách není blicí smajlík, sem by se jako reakce hodily aspoň dva

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál