Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Hysterický a hloupý článek. Ten chlapec je především symbolem nezodpovědnosti jeho fotra.

0 0
možnosti
JM

Ve filmu Titanik je jeden hezký postřeh: "Je zajímavé, že ta mladá dáma uklouzla tak náhle, ale tys měl dost času na to sundat si boty a kabát."

Takže její nová verze: "Je zajímavé, že ten chlapeček byl tolik hodin ve vlnách, ale jeho oblečení je jak z pračky, nikde žádné chaluhy, kůže úplně čistá a na nohou botičky." 

Je vysoká pravděpodobnost, že fotka byla naaranžovaná. Není zvláštní, že u tělíčka byl dříve zpravodaj Reuters než záchranáři? A když už tam byl tedy první, že místo toho, aby zjišťoval, jestli se dá dítěti pomoci, začal fotit, cynik.

Takže ještě jedna věta z filmu. Tentokrát Vrtěti psem: "Potřebujeme dívku, jak utíká od hořící vesnice a s koťátkem v náručí."

Zřejmě rejžu tetokrát nenapadlo říct: "A dejte mu do ručičky dřevěného koníka...."

0 0
možnosti
Foto

Jsem celkem soucitný a ve srovnání s okolím celkem odst morálně založený člověk. Ale ta fotka ve mně nevyvolává nic z toho o čem píšete. Nejsem totiž tak snadno zmanipulovatelný.

0 0
možnosti
TK

Napíšu vám totéž, co paní Sedláčkové. Nebojte pravda, láska a islám zvítězí. :-P Evropa a sobecký bílý muž už to má spočítané. Je zcela zjevné, že po počátečním váhání některých médií, již tato dostala nové noty a začíná nekompromisní nátlak. Televize i internetová média se plní dojímavými příběhy dětí migrantů. Již žádné negativní informace, již žádné reálné rozbory situace. Děkuji, i vy jste přispěl svým dílem ke zničení toho, co naši křesťanští předci bránili před muslimy stovky let a ke zničení budoucnosti našich dětí..:-/

(Lidé jako vy by měli být na rok nastěhování do pavlačáku s Rómy, nebo Araby. Ano, jsou to úžasní lidé, ale žít se s nimi nedá.)

1 0
možnosti
OU
MS

Vážený! Kdyby se utopilo dítě na loďce v přítomnosti rodičů na přehradě nebo na rybníku někde v Česku, tak by byli popotahováni především jeho rodiče. Když  ale někdo utíká z Turecka do Řecka, přes moře na gumovém člunu bez vesty a stane se neštěstí tak je to obžaloba Evropy! Dejte se vyšetřit!

4 0
možnosti
MB

Lidi jako Vy mě začínají neskutečně sr...t. Co konkrétně máte v úmyslu pro ty tisíce lidí dělat? Házet špínu na čechy. Když čtu diskuze pod články o uprchlicich, tak si myslim že 90% jsou rozumné názory. Propaganda v médiích je neuvěřitelná. Kam se hrabe rudé právo..

4 0
možnosti
BM

A nejsou to právě ti novináři kteří se dokážou pro vlastní zisk (o potěše se raději zmiňovat nebudu) a popularitu věčně v něčem hrabat a to jenom proto že nemají rádi našeho pana prezidenta. Tohle totiž není zpravodajství, ale už citové a propagandistické ovlivňování. Ale aby psali něco o těch kteří to vše vlastně  způsobili to je ani nenapadne. Páni novináři tohle všechno je vámi rozvrtaný hnus který neustále valíte na naše občany. Omlouvám se ale jistě se mezi vámi najdou i slušnější varianty. A panu prezidetovi se nedivím že vás nemá rád.

Všem slušným Hezký den

1 0
možnosti
DK

Pane, vy musite byt blazen...nic vic nic min.

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál