Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Naprosto s Vámi souhlasím. Jakmile začne uprchlická vlna slábnout. Problém je ale v tom, že ta uprchlická vlna bude ještě delší dobu posilovat. Takže zánik AdD je v nedohlednu. !!

0 0
možnosti
PS

Čtete v poslední době také noviny, nebo sledujete dění v Evropě?

Nebo se spoléháte na to, co vám řekl před Vánocemi Konvička!

1 0
možnosti
MK

M84i17l64a34n 98K72e14s69l

16. 3. 2016 22:08

Ne všichni Němci žijí v přepychu i když se proti nám mají podstatně lépe.Musí dřít,aby svou úroveň udrželi.Jak dlouho se budou koukat na to jak se peníze z daní,které platí, budou utrácet za pohodový život migrantů.Vždyť i v Německu se platí za doktory,důchody v některých státech EU jsou vyšší než u nich,daně by mohly být nižší a jistě i někde jinde peníze chybí.Teď mají Němci obavy o svou bezpečnost,ale brzo dojde i na ty zbytečně utracené peníze za vyživování,zdravotní péči a ostatní potřeby migrantů.Rezervy pořád nebudou a jednou budou muset sáhnout na životní úroveň.Nebo snad ti přišlí doktoři a inženýři pozvednou německou ekonomiku?Jejich německá máma si to kdysi myslela,ale vypadá to,že mění názor.

1 0
možnosti
PZ

P33a98v93e64l 96Z60e77m47a59n

16. 3. 2016 18:25

tento blog je výron momentální zlosti, strachu, neznalosti a extrémní nenávisti, autor nic pozitivního nepředstavuje, žádný relevantní program nemá, žádné vize a představy nekomunikuje, je jen prázdná nádoba, hlučný prázdný vagon bez špetky obsahu a jakékoliv myšlenky. :-/

ps:

1) článek nemá (v rozporu z kodexem blogera) žádný odkaz na zdroj, např. na jakékoli pasáže programu AfD (vss program např. partaje Merklové)

2) opět v rozporu z kodexem blogera (tj. bez odkazu) autor LŽE o exprezidentovi, kterého nazývá "králem zlodějů" a "podvodníkem" (napsat toto o jiném exprezidentovi, či jiném politikovi, tak by byl pravděpodobně blog již stažen, a autor banován?....)

5 2
možnosti
PS

O tom, že se v případě krále zlodějů a podvodníka jedná o Klause, jsem se dozvěděl až z vašeho příspěvku.

0 0
možnosti
PS

Je zajímavé, když už pan Vokoun zmínil Oktoberfest v Mnichově, následující srovnání. Celé Německo, resp. Evropa byla pohoršena událostmi v Kolíně nad Rýnem ze Silvestrovské noci a na všechny uprchlíky se snesla silná kritika. Přičemž ze zmíněného Oktoberfestu v Mnichově je každý rok hlášeno několik znásilnění a stovky sexuálních obtěžování, aniž by to kde vzbudilo i sebemenší pozdvižení. Zřejmě podle mota: "..........nějaké to ošahávání už holt k pivu patří a ať se ty ženský nemají, vždyť jim to vlastně dělá radost"

Až do tohoto Silvestrovského večera nebylo možno lehčí sexuální obtěžování v Německu vůbec nějak zažalovat, na to trestní a přestupkový katalog nepamatoval.

Stovky žen později přiznaly, že se s nimi dříve na policejní stanici vůbec nebavili, když chtěli oznámit například obtěžování z pracovního místa, nebo na zábavach. Většinou to skončilo ponaučením, že namají nosit tak krátké sukně, nebo tak hluboké výstřihy.

0 0
možnosti
VV

Pokracovanim Briefe in die Chinesiche Vergangenheit je dalsi roman Herberta Rosendorfa Die Große Umwendung, a to se odehrava pravev dobe karnevalu v Koline nad Rynem.

A i tam nejake to sexualni "obtezovani" patri k tradici. Jen az do letosniho Silvestra nedostala Kremlem placena media pokyn to poradne rozmaznout.

0 0
možnosti
MK

M20i72l70a78n 57K26e12s31l

16. 3. 2016 15:48

Proud uprchlíků slábne? Ale proč?Nechtějí je zatím pustit přes Řecko-makedonské hranice.Maléry však dále porostou.Do Německa budou přijíždět příbuzní uprchlíků.Nebude se dařit vracet ekonomické migranty.Rusové se stáhli se Sýrie,válka znovu začne a s tím i další migrace."Šengen" se rozšíří o Turecko.Kam ti asi Turci potáhnou.Jo jo joj- veselo v Německu bývalo,veselo v Německu bude.

3 0
možnosti
PS

Rusové se stáhli po té, kdy způsobili druhý dramatický Exodus Syřanů ze Sýrie.

1 4
možnosti
ES

V této chvíli opravdu nesejde na tom, jak si která strana chce vyhrát s inkluzí, jestli přidá sestrám v nemocnici nebo podpoří malé podnikatele. V příštích volbách bude většinu lidí zajímat to, jestli tu jejich děti a vnuci budou moci normálně žít, nebo jestli se stanou ve vlastní zemi lidmi druhé kategorie. Bude je zajímat jediná věc: vpustíte sem muslimy? Opustíte EU, když to bude nezbytné, abychom se vpádu militantních, pohrdavých a ostentativně nepřizpůsobivých vyhnuli?

9 0
možnosti
JT

Četl jste román "Podvolení" od Michela Houellbecqa ? Poselství té knihy, hodně stručně řečeno je: Islamisté nás neobsadí tak, že by došlo k nějaké krvežíznivé invazi. My se jim v zajetí křesťanské morálky podvolíme sami. Vám to zřejmě nevadí. Mně vadí.Asi jsem podle vás xenofob.

10 0
možnosti
VV

Cetla jste knihu Briefe in die Chinesische Vergangenheit?

0 0
možnosti
JT

Uprchlická krize slábne ? A na to jste přišel jak ?

3 1
možnosti
VV

Rozvedte to prosim.

Co si predstavujete pod uprchlicku krizi?

A hlavne kolik uprchliku prichazi dnes denne do Rakouska, Nemecka, Francie, Danska, Svedska a.t.d. a kolik jich prichazelo do techto zemi treba pred Vanoci.

1 1
možnosti
PS

V těžkých a krizových dobách to mají populistické strany jako AfD poměrně lehké, získat raketově hodně hlasů. Udržet si je je ale neskonale těžší, důkazem jsou nám sládkovci v Čechách, kteří také v roce 1996 získali najednou v Severočeském kraji skoro 11 procent z nuly.

A kdo o nich dnes ví.

Strana jejíž popularita stojí na lžích, xenofobii a rasismu, nemůže být v dnešním Německu nikdy úspěšná. A tomu je tak dobře.

2 5
možnosti
SB

O jakých těžkých a krizových dobách mluvíte zrovna Vy? Vždyť nám tady opakovaně prohlašujete, že všechno je v pořádku.

A jestliže těžké a krizové doby jsou, tak je možné se zeptat, jak je možné, že jsou, když už celé dlouhé roky v Německu vládne tak skvělá Merkel.

3 0
možnosti
JT

Tady je ale nával. Přečetl jsem nadpis a pak celý článek a chce se mi zvolat: Lomikare, Lomikare, do roka a do dne!

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál