Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je třeba skončit s "dvojím metrem" a mezinárodně důsledně uplatňovat právo národů na sebeurčení. Vůli národa je nutno vždy prokázat zcela svobodným referendem.

Konkrétně dnes je nutno prosadit i právo všech Kurdů na vytvoření vlastního státu!

2 0
možnosti

Kdybyste to nenapsal vy, tak vám snad prvně v životě dám karmu.

0 0
možnosti
Foto

To je mi vás líto. Karmu (nebo diskusní plus) dám i tomu, kým nekřesťansky opovrhuji, pokud napíše něco, s čím bytostně souhlasím.

3 0
možnosti
MR

Tohle není dobré pro všechny strany, Španělsko velmi těžko sestavuje stabilní vlády, dále je je zde snaha několika zemí se oddělit, pro Katalánce je to drsné probuzení a pro EU zkouška, jestli šlapat po staré cestě a nadřazovat zájmy občanů nad zájmy států v době, kdy se kolem Evropy svírají uprchlické kleště a politika lidského humanismu po Arabském jaru ,přinesla jen rozpad na Blízkém východě a v Severní Africe a vzestupu IS a uprchlického exodu.. Každopádně je to rozcestí, buď bude staré politické jádro Evropy, dnes vlastně jen Merkelová a Junker, tlačit na dodržování lidských práv i za cenu, že to povede k rozkladu Španělska, neboť nebude schopné sestavit stabilní a pevnou vládu a země se začnou oddělovat, následovat by mohla Itálie , Belgie a v Německu Bavorsko,. Na jihu jsou sta tisíce uprchlíků, dále Turecko oprašuje starou Osmanskou říši a hraje si noty s Ruskem a to chce ovládnout Ukrajinu a snad Pobaltí ... Nebo bude muset zkrátka v zájmu celkové regionální a světové situace "přivřít" oči, zde patrně bude možná dohoda mezi Francii Marcone, jež chce mocensky změnit těžiště EU z Německa od Merkelové ,do Francie. Zde vytvoří pakt se Španělskem a možná Itálii a reformovat EU. Dnes jsme ve velmi složité a nebezpečné situaci, kde Evropě zvoní hrana a navíc jsou zde teroristické útoky. V této době potřebujeme silnou a hlavně stabilní Evropu a nové politiky, jinak je to náš ...

1 1
možnosti
JF

Takhle vypadají skutečné "Evropské hodnoty" v praxi.

5 0
možnosti
MN

Španělští policisté střílejí gumové projektily do lidí, kteří drží v rukou hlasovací lístky, útočí na vyplašené důchodce... ufff. Tak to jsou ty evropské hodnoty?

Čím se teď zákroky španělské vlády liší od diktátorských zákroků proti opozici v Turecku nebo zákroků proti opozici v Číně, která je neustále vláčená Evropskou unií za porušování lidských práv?

11 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že v den volby je občan králem, tak se jedná o zásah proti králi.

A to komunistům vyčítají Pavla Wonku.

6 1
možnosti
Foto

„Pepíčku, jak to, že máš zase čtyřku?“

„Ale mami, Franta ji měl taky a Nováková měla dokonce pětku.“

..

Tolik k vámi relativizovanému komoušskému zločinu. I kdyby měli Španělé u tabule sedm minus, nic to neumenší fakt, co jsou zač komunisti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál