Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Citát:

„ Myslím si, že každý člověk má samozřejmě právo, aby jeho dokumentace nebyla zveřejňována, ale v případě prezidenta republiky je naopak jeho povinností, aby občané znali zprávu o jeho zdravotním stavu ... “

Miloš Zeman, 19. 10. 2019

(Zdroj: https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/rozhovor-prezidenta-republiky-pro-porad-tv-barrandov-tyden-s-prezidentem-15104)

2 0
možnosti
Foto

Nevím, jak jste to dokázal, ale zřejmě jste se sem prolnul z altenativního besmíru, kde obdobné záležitosti probíhají poněkud jinak.

U vás nejspíš Hrad vstřícně, objektivně a v dostatečné míře informuje o zdraví prezidenta a předkládá návrhy na další postup v případě jeho neschopnosti vykonávat prezidentské povinnosti.

Tady u nás je to opačně. Tedy nejde o hyenismus ve vztahu k Hradu a prezidentovi, ale o obdobný ..ismus z Hradu k ostatním.

3 1
možnosti

Prezident Miloš Zeman dnes jmenoval nového předsedu Krajského soudu v Brně, kterého včera schválila vláda. Takže je zřejmé, že prezident vykonává svou funkci i když je hospitalizován v nemocnici.

1 2
možnosti

Ona to pane Mlcochu bude mozna takova Bozi spravedlnost. Milous Zeman se cely zivot ke svemu okoli choval jako Hyena a ted mu to to okoli vraci.

2 3
možnosti

Vy toho nechápete víc. Ponejvíc velice omezenou míru pravdivosti informací poskytovaných hradem. Z toho evidentně znechucen nejste. Dobře Vám tak.

4 1
možnosti

Zjevně jste si nevšiml, že byly volby a je potřeba naplnit jejich výsledek. Je smutné, že je prezident nemocen, ale celá země nemůže čekat, jen proto, že není schopen vykonávat své povinnosti, zejména v době, kdy nastupuje krizová doba. Je potřeba se co nejrychleji věnovat nastupujícím problémům a nezabývat se zdravotním stavem jednoho člověka.

Prezident se může léčit v ústraní.

4 1
možnosti

Paní Trnková

Jste vedle jako jedle.

Prezident Miloš Zeman dnes jmenoval nového předsedu Krajského soudu v Brně, kterého včera schválila vláda. Takže je zřejmé, že prezident vykonává svou funkci i když je hospitalizován v nemocnici.

1 0
možnosti
Foto

Bez urážky, jste naprosto mimo.

7 1
možnosti

Zrovna co se týká politiků jsem si absolutně žádného hyenismu nevšiml, spíše naopak. Co slyším opakovaně, je přání brzkého uzdravení a odkládání schůzek až bude presidentovi lépe. O čem to tedy proboha píšete?

5 0
možnosti

J66a83n 32M95l13č43o24c89h

12. 10. 2021 9:29

čtěte mezi řádky, nespekulovat, věc je v rukou lékařů nikoli komisí

1 3
možnosti

Souhlas, je to odporné!

Nicméně v případě zmíněného Vystrčila si je třeba uvědomit, že Tchajwanci - to je přeci úplně jiná civilizační kultura!

3 7
možnosti

Jo, kéž byste ji měl aspoň z poloviny.

8 3
možnosti

No jo, když on pan prezident taky dlouhodobě vysílal národu určitá poselství, třeba to o nenávisti až za hrob: "Kardinálu Vlkovi na pohřeb nepůjdu, neměl jsem ho rád."

A slova "Rodící se vládní garnitura chce zřejmě rychle uzurpovat veškerou moc ve státě, včetně moci prezidentské, a zatím účelem se někteří propůjčují všemu viz svolávání obskurních senátních komisi." mluví sama za sebe.

7 1
možnosti

J56a20n 84M67l11č84o34c21h

12. 10. 2021 9:30

a co pan kardinál Duka, ten prezidenta vždy uznával, a je to dobře

2 0
možnosti

Vyzývat v ateistickém Česku k modlení je tak trochu mimo mísu...

5 2
možnosti

J65a50n 51M36l47č89o77c12h

12. 10. 2021 9:31

to jediné bych doporučoval

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál