Průhledné spiknutí proti Babišovi. ANO bude atakovat čtyřicet procent, voliči nejsou tupci

Události posledních hodin naznačují, že policie byla zneužita k politickému ataku na vládní hnutí ANO. Celá událost se děje pár týdnů před volbami s cílem zbavit se pana Babiše a pokračovat v zajetých kolejích politických kšeftů.

Leč celá operace má háček, voliči totiž rychle rozklíčují účelovost celé akce, která je motivována kriminalizovat úspěšného ministra financí, která je motivována s cílem zvrátit pád socialistů do propasti, která je řízena politickou policií na politickou objednávku.

Socialisté v hanebném holportu s Kalouskem, Fialou a dalšími zdiskreditovanými hochštaplery provádí skandální a obludný pokus o likvidaci pana Babiše.

Opět se vynořují v jednom šiku staré tváře zdiskreditované obludnou korupcí minulých let. Osoba Němcová, pánové Fiala, Stanjura, kteří byli ministry minulých vlád.

Jde o synchronizovaný útok organizovaného zločinu a mafiánských struktur, které drží v šachu výš zformovanou hydru.

Voliči však nejsou hloupí, občané vidí zrůdnost celé operace, občany jímá hrůza ze zneužití policie k politické operaci, která má kontury padesátých let.

Jsem přesvědčen, že celá záležitost skončí říjnovými volbami, kdy ANO natolik vyhraje volby, že bude vládnout samostatně a bez ohledu na vyděračský potenciál trpasličích stran.

Pan Babiš je bojovník, není sám a celý podnik proti němu se obrátí proti jeho strůjcům.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Autor: Jan Mlčoch | pátek 11.8.2017 6:40 | karma článku: 38,79 | přečteno: 2333x