Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Arth-

27. 2. 2010 18:46
No - ať se klidně vyjádří!

Ale oni se nechtějí jen vyjádřit...  oni chtějí, aby jim "ostatní" zaplatili jejich platy. Ale ti "ostatní" krizi taky nezavinili!

Tak proč to mají platit?

K tomu zvolili metodu docela sprostýho vydírání a ani se nesanží to zastírat.

Jak můžou chtít pracovnící dlouhodobě prodělečné firmy, dotované těmi "ostatními", aby jim ti "ostatní" platili víc, když sami přišli o podstatnou část svým platů?

Drzé...  sprosté...  takové odborářské. :-P

0 0
možnosti
VR

varix

27. 2. 2010 18:45
Učit se, učit se, učit se!

Jak říkal jistý komunistický klasik.

Milý autore, než začnete něco tak tvrdě kritizovat, měl byste si o tom alespoň něco zjistit.

Ten zákon, proti kterému dnes tak tvrdě odboráři, za podpory ČSSD, protestují, byl ve sněmovně v loňském roce schválen téměř jednomyslně. Byl předjednán i s odbory a ty proti němu neměly žádné podstatné námitky! Ve sněmovně pro něj pak hlasovali i poslanci ČSSD a KSČM!!!

Takže i odbory to zavinily! Proč neprotestovaly již v době projednávání toho zákona?

0 0
možnosti
I

ideozlocin

27. 2. 2010 18:45
odborar

pokud ej toto mysleni odborare, nedivim se ze stavkuji

napriklad dementni je uz nadpis? no a co ze krizi nezavinily, i kdyby ji zavinily tak pravo se vyjadrit maji stejne a nebo je to mysleno tak ze kazdy, kdo krizi nezavinil ma moralni pravo buzerovat kvuli svym privilegiim ostatni?

odborum nejde o to na neco poukazat, proste chteji penize

penize, o ktere jde odborum nejsou skrty v rozpoctu, je to prijem do rozpoctu

0 0
možnosti
VT

vatty

27. 2. 2010 18:36
Nezávislý???

Já bych řekl, že jste velmi závislý oranžovo-rudý odborář.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

27. 2. 2010 18:35
V podstatě máte pravdu

Ale jedno mi vrtá hlavou. Jak je to dlouho, co jste dýchal za ODS?;-)

0 0
možnosti
JM

jmitas

27. 2. 2010 18:27
Otázka pro blogera

Vážený autore, předpokládám, že jste odborář každým "coulem". Pokud mi odpovíte, pochopím Vaše rozhořčení: Proč si to nevyřídíte se zaměstnavatelem? A proč má tisíce lidí řešit jak se dostane do práce, když vy budete sedět s nápisy "stávka"na zadku v depech? Pokud to budete svádět na aroganci moci, neodpovídejte, jste úplně mimo "mísu", tu předvádíte právě vy. Když se nemocná stařenka nedostane k lékaři, do lékárny atd. budete spokojeni? A pro diskutujícího o 14 dnech-umíte počítat? zhruba 1,5 miliardy denně ztráty, to je krutý dar za uražené ego odborářů.Rv Zdravím a bohužel karmu nemohu dát. kolega JiříV

0 0
možnosti
R

rafol

27. 2. 2010 18:18
Nevymlouvejte se na krizi!

Byly snad Ceske drahy nekdy v cernych cislech v dobe, kdy byla konjunktura? Nikdy. Vzdycky jsme je platili vsichni jako radu dalsich statnich firem. Az si budou rozdelovat z vlastniho, tak mi bude jedno, kolik, ale dokud to mam platit ja, tak mi to jedno neni. Rv

0 0
možnosti
VF

HenryVIII

27. 2. 2010 18:17
Odbory

vyjádří svůj názor tím, že znepříjemní život tisícům lidí. To je dobře, protože ti, co půjdou pěšky do práce, určitě nebudou volit odboráře, neboli socany.

0 0
možnosti
M

marav

27. 2. 2010 18:11
ČSSD není vnímavější k potřebám

ČSSD pouze každé skupině - tedy i odborům - tvrdí, jak strašně moc pro ně dělá. Navíc tvrdit, že odbory nelze spojovat s konkrétní stranou je naprostý blábol . Důkazy máme jasně na očích : Falbr, Štěch, Škromach a mnozí další sedí v EP, v Senátu a Parlamentu jasně s oranžovou šálou kolem krku ... Šromach dokonce jen díky angažovanosti v odborech vystudoval. Pane Mlčochu nevymýšlejte si ...... vždyť to vše každý den vidíme na vlastní "bulvy" Rv

0 0
možnosti
LM

xluke

27. 2. 2010 18:11
Ja stavku v kazdem pripade podporuji

Nejlepsi by bylo, kdyby odborari stavkovali nejmene 14 dni. I ti nejprostsi lide by potom pochopili, ze mafie posvecena statem do moderni demokracie nepatri. Rozhodne odborarum nebranit ve stavce. Stavka je nejlepsi zpusob jak odbory znicit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál