Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J77a51k15u55b 64R74o71t47h

8. 2. 2014 11:31

"Komunismus je již prehistorií"

Není. Dnes a denně se o tom můžete přesvědčit u nás i na celém světě. Je to stále aktuální nebezpečí. ;-O

6 0
možnosti
PS

Dnes uz je vliv komunismu silny jen diky Cine, ale tamni komunismus uz moc s tim komunismem co jsme znali u nas moc  spolecneho nema. Kuba je prakticky bez vlivu. Vietnam a Laos tam jde spis o setrvacnost, ktera dlouho nevydrzi. KLDR budovani komunismu opustila v dobe rozpadu SSSR.

0 0
možnosti
PS

Souhlasim se slovy o mravni a duchovni chudobe. Myslim ze v  tomhle smeru na tom nikdy nebyla ceska spolecnost hure a to ani v tezkych dobach husitstvi nebo  vlady ateistu v druhe polovine minuleho stoleti. Naopak nemuzu souhlasit s materialni chudobou, v tom ohledu jsme na tom nikdy nebyli lepe. Mi porad nejde do hlavy, ze se lide ve state, kde je prumerny prijem vic nez 1000 dolaru na hlavu, nestydi stezovat si na chudobu. Podle mne by lide meli vic cestovat po svete, hlavne mimo bohatou EU a taky by meli neco delat s historickou pameti. Mozna by si pak uvedomili, jak to doopravdy je s tou nasi materialni chudobou.

5 0
možnosti
RP

Potíž je v tom, že lidé mají zřejmě jakousi přirozenou tendenci sami sobě chystat peklo na zemi. Jednou to byl komunismus (všichni budeme spolupracovat, budeme skromní, nebudou chudí ani bohatí, ...), teď možná všeobjímající smířlivost (všichni budeme dodržovat zákony, podle kterých se chudí budou mít stejně dobře jako bohatí, ...) nebo něco úplně jiného co ještě většina z nás ani nerozpoznala ;-D

0 0
možnosti
VM

Ono kdby ste si přečetl Vítězný  oblouk/Erich Mariua Remarque/...zde se píše, že spravdlnost je pláštíkem pro  každé stranické řáděníErich Maria Remarque/.Je to ve stručnosti totéže, co je zde rozvedeno do několika vět.

   OF/ občanskáfora/ začala pod hesly pravda a láska musí zvítězit likvidovat  lidi.    Podobně tak zvaný totalitní režim totéž v 50 letech pod filosofickém zdůvodněním sociální rpavdlnosti..

  Ergo nic nového pod sluncem I tak dávám karmu!!

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste to vystihl velmi dobře. Právě jsem se rozmýšlel, že něco podobného napíši, ale Váš text mi jde od srdce a raději se budu věnovat ženě.

Prostě jsme ty povinné průvody na 1. Máje vyměnili za povinný obdiv ke gay-pochodům, do kterých nás ale dnes ještě nikdo nenutí chodit. Otázkou ale je, co bude zítra.

A gay pochody není ani zdaleka to nejhorší s čím se setkáváme a upřímně řečeno, já obdivuji každý mladý pár, který má dvě děti a popravdě řečeno i těch s jedním dítětem není zas až tak mnoho. Provoz psa je levnější než provoz dítěte. Má menší spotřebu.

Karma

1 0
možnosti
RK

Autore, komunista nikdy nespí, jen čeká na příležitost ...docela bych Vám přál to poznat - tedy pokud máte majetek a nějakou firmu ......

2 2
možnosti
Foto

To jsou Romane chiméry. My se zde po..... i bez komunistů.

6 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál