Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

souhlas, souhlas, souhlas a KARMAR^

2 6
možnosti
Foto

Obvaz, obvaz, obvaz a potit se...

12 2
možnosti
MS

Francie ústy francouzského ministra zahraničí pokrytecky vyčítá východoevropským státům malou vstřícnost vůči imigrantům a přitom jsme všichni před pár dny viděli v TV, jak francouzská policie "naháněla" imigranty před Eurotunelem  a v rukavičkách to rozhodně nebylo. :-/

10 1
možnosti
AH

Přesně jak jste napsal: psi štěkají a karavana jede dál, pane Mlčochu....

(ovšem někdy je mlčeti zlato!)

2 0
možnosti
JM

J52a43n 18M89l83č24o95c23h

31. 8. 2015 10:21

jsem více přesvědčen, že si zopakujeme dějiny, uprchlíky to začíná!!a dalšími bude pokračovat, jasná fašizace!!;-€

2 11
možnosti
Foto

Ano, zopakujeme si dějiny, ale ne ty fašismu, ale ty, kdy bylo třeba hájit evropské území před mahomedány...

14 1
možnosti
JM

J54a95n 70M69l90č72o24c51h

31. 8. 2015 10:19

k m.b. tak je tu paragraf podněcování k nenávisti k rase, národu a přesvědčení,bádejte v předpise č.40/2009 Sb,. trestní zákoník, místo paušalizací

0 4
možnosti
MR

ještě Antidiskriminační zákon, úřad pro Ochranu osobních údajů, úřad  ... .a šikana státu a lidí bude a je komplexní až to zavání totalitou a k tomu ideologická ČT jež retušuje realitu.

Lidská svoboda je zde zašlapávána do země což vytváří vlastně i další exodus schopných a samostatných lidí z ČR.

6 0
možnosti
VM

Vážený pane Mlčochu,pokud Váš blog není ironický,tak se Vás ptám,kde berete tu drzost vydávat názor několika psychopatů za názor celé společnosti.To,že jsem kritický k nekontrolované imigraci,neznamená,že mám radost z toho,že nějaký převaděč zabil nebo zavraždil cca 70 lidí.A pak si položte otázku,kdo tuto situaci zavinil.A nikoho nežalujte,od toho jsou žalobci.

22 1
možnosti
MB

Několik technických poznámek:

- "zavražděná těla uprchlíků" je mluvnický i faktický nesmysl

- dtto "mezi oběti hrůzy se nacházejí i děti"

- žádný trestný  čin nenávist vůči rase, národu a přesvědčení neexistuje

- vaše znalost české gramatiky je na úrovni frekventanta MŠ

15 2
možnosti
Foto

žalovat zaslouží Francie - za vměšování se do vnitřních záležitostí svrchovaného státu

12 1
možnosti
MR

Zásadní je zde odstup. Francie, Německo nám nemá co říkat, neboť oni vlastně vládnou EU a na nich je lví podíl regionálního  exodu. Svoji neschopnost Francie a Německo zavedlo Evropu do obrovské zátěže migrantů, jednak tím že jsou cílové země a jednak té skutečnosti, že tomu nechávají volný průběh a ozvou se až v momentě kdy je exodus v plném proudu a těžko bude jej logisticky a dále zvládnout.

Francie má své Calais, jež nezvládá a je zde migrační cesta do Anglie, Dokonce Anglie musela tlačit na Francii.

Německo, kancléřka Merkelová nedávno prohlásila že Německo je připraveno přijmout všechny a v pátek pak už jen Syřany. Tlačí na ní hodně spolkové vlády .

I když přijmeme uprchlíku tak stejně utečou do Německa a dále. Tato doba nás i učí pracovat s informacemi a zdroji, zde dává selský rozum že prostředí internetu je anonymní a jak se u papíru říká snese vše, tak zde to platí dvojnásob, je to prostě IV cenová skupiny a za druhé zde jsou frustrace z celkového selhání vlád a obavy co se stovkami tisíc uprchlíků po Evropě.

Francie, Německo i Sobotka by dávno měli volat po summitu hlav států a na této úrovni už to dávno koncepčně řešit, dnes už je pozdě. Vyhlásit výjimečný stav v Evropě, dočasně odstavit byrokraty v Bruselu a zasáhnout i na území Severní Afriky a Blízkého východu.

Logika říká tu skutečnost kdy exodus jde čistě do Německa a Francie a tyto země jsou už pro stabilitu Evropy dá se říci ztracené, podobně jako Itálie, Řecko. Ostatní státy by se měli připravit a spojit s tím že budou jako základna v případě pádu těchto zemí do chaosu a na nich bude osud Evropy.

7 0
možnosti
Foto

Syřanů je asi pětadvacet milionů. To se Německo prohne.

10 0
možnosti
Foto

Truchlení se musí demonstrovat jak, vládní vyhláškou a nebo vyvěšením nápisu na hradby?

Nevím jak autor, ale já četla nespočetně vyjádření normálních lidí, kteří s lidmi v kamionu velice soucítili. Možná se na rozdíl od jiných více zabýváme tím, proč se to vlastně stalo. Jsme naštvaní na ty, co to všechno způsobují - ale i to je reakce na událost - tedy jako národu nám city a účast podle mého mínění nechybí. Jen jsme víc kverulantští a nestačí nám mávat vlaječkou, my chceme, aby se to vůbec nestávalo a aby to ti, co mají činit a mohou činit - už konečně začali řešit.

Tedy řešit, ne pokládat věnce na místo události...

17 1
možnosti
Foto

Přesně tak. Ještě dodám, že ty uprchlíky nezabil nikdo od nás, ale kupodivu jejich souvěrci.

12 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál