Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Pane Mlčochu ! Zadejte si do obrázků vyhledávače třeba " HLADOVÉ DĚTI V AFRICE " ! To je hrůza ! To jsou opravdový chudáci !Taková Afrika potřebuje pomoci ! Obávám se , že teď už se na ně nedostane , když musí Evropa  živit utečence !

1 0
možnosti
KV
Foto

Jako táta tří dětí říkám: Je to kruté, prožívám pocit bezmocnosti, je to konec života malého dítěte, které za nic nemohlo. Je to svinstvo. Vím ale skálopevně, že nejsem vinen za to, že svět a lidi na něm nejsou spravedliví. Vím, že nikdo ve mně takový pocit nevyvolá ani dvaceti podobnými fotografiemi. Je potřeba to říkat nahlas a stále dokola: původcem všech těchto problémů jsou primárně západní politici, kteří chtěli vojenskou intervencí a válkami změnit režimy států v Africe a na Blízkém východě. Současná imigrační vlna, která bude ještě zesilovat, je přímým důsledkem fatálně chybných rozhodnutí při válkách nejen v Iráku, Libyi a Sýrii, které západní politici pomohli vyvolat a vojensky a finančně je za naše daně podporovali. Obviňuji tímto ze smrti syrského tříletého chlapce Aylana dosavadní politiky v Bruselu, USA a politiky v členských státech Evropské unie, kteří souhlasili a vojenskými intervencemi způsobili následnou destabilizaci a rozvrat funkčních režimů, ze smrti zdaleka nejen tohoto dítěte. Je potřeba to říkat nahlas a stále dokola: občané České republiky nenesou vinu a odpovědnost a tudíž nejsou povinni za to pykat. R. I. P. Aylan

14 0
možnosti
MK

Navíc bych dodal,že zveřejněním této fotografie na "idnes" ,mě opět utvrdili o tom,že ti,co tvoří či tento web,jsou lidé bez mozku a se zvráceným vztahem k realitě.

4 0
možnosti
ZW

Ta rodina byla Kurdská, žila v Sýrii. Dostali se do Turecka, které ale na Kurdy útočí. Sestra z Kanady jim posílala peníze, pokoušeli se dostat do Kanady, ale ta jim odmítla udělit azyl. Pokusili se tedy opakovaně dostat do nějaké pofiderní kocábky, což jeho manželka odmítala, protože měla oprávněný strach - otec jí ale blíže nespecifikovaným způsobem přesvědčil. Údajně jim pořídil nějaké vesty a zaplatil tureckému převaděči - bezpochyby zbabělci a nejspíš zločinci - poměrně vysokou částku. Celé to skončilo smrtí manželky a dvou synů. Ano, je to bezpochyby ohromná tragédie, ale co z toho obžalovává Evropany, hlavně ty z východu, proboha?

Nenávist a válka v Sýrii, nenávist Turecka ke Kurdům, odmítnutí Kanady udělit azyl, nebo zločinný turecký převaděč? Za co z toho jsou odpovědní Evropané?

16 1
možnosti

Turecko neútočí na Kurdy  plošně. Lžete !

Turecko je bezpečná země.

Mohli zkusit Saudskou Arábii, USA nebo Katar.

Proč  předlužená Evropa ?

0 0
možnosti
VT

Má sice každý na svůj názor právo, ale neměl by prezentovat naprostou ztrátu rozumu, pudu sebezáchovy, tací lidé jsou obrovským nebezpečím pro budoucnost této země. Jsme k něčemu povinováni svým předkům a rovněž svým dětem...[>-]

8 0
možnosti
KK

Autore, ty jses blazen, sorry.

8 0
možnosti
PT

Strašlivá obžaloba nás všech, rodina v Turecku, podporovaná sestrou z Kanady, otec zaměstnaný ale potřeboval nové zuby, a hnusná xenofobní Kanada mu odmítla dát azyl na dálku, tedy mu v tomhle ohrožení života nezbylo nic jiného než nalodit rodinu neplavců bez plovacích vest (s výjimkou taťky který vestu měl) na přeplněný člun a my hnusní xenofobové jsme je nedokázali zachránit. ;-D

To jste si vy trapný  blogere pěkně naběhnul na blafy novinářských hyen. :-/

24 1
možnosti
JR

J61a51r77a 84R70a31n45k

4. 9. 2015 22:00

Nikde jsem v anglickych clancich nenasla nic o zubech, muzete dat odkaz? Protoze je prokazano, ze pribuzna z Kanady mu poslala penize ne pravoz, nevedeli, jak se jinak z Turecka dostat.

0 3
možnosti
VZ

"Skutečná hrůza, skutečný děs, krev tuhnoucí v žilách". Ano, to všechno dokonale popisuje situaci, ve které se normáně uvažující člověk a otec rodiny ocitne ve chvíli, kdy si přečte podobný vymyto-mozkový blábol a uvědomí si, že autor tohoto z hlediska logiky na hlavu postaveného blábolu má volební právo a může spoluurčovat osud nás všech a hlavně našich dětí a dalších generací. Evropa se vinou existencí jako je autor tohoto článku řítí plnou rychlostí do pekla konfliktů rozpoutaných nacionalisty, kterým tato situace a podobné demagogické výlevy poslouží jako výtah k moci. Až ti novodobí fuhrerové budou u moci, tak pak už bude pozdě vážený pane autore si uvědomit, že jste pomáhal vypustit džina z láhve.

10 0
možnosti

Neskutečná hrůza je, když otec po dvou neúspěšných pokusech vecpe svou rodinu (která neumí plavat a nemá vesty) do třetí havarijní skořápky a vydá se z Turecka, kde mu žádné nebezpečí nehrozí do země, kde se chce mít líp. Já v tom žádnou obžalobu Evropanů nevidím, ten chlap byl Syřan.

15 2
možnosti
JR

J42a81r95a 88R10a90n84k

4. 9. 2015 22:02

Vesty byly, ale velike a deti z nich vyklouzly, navic kapitan skocil pres palubu a otec se chytil kniplu.

0 1
možnosti
OU
OU
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál