Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GV

Doufám, že smutnite a napisete také článek, o tech zavražděných starcich na Sicílii .Nebýt lidí jako jste VY,oni by žili!!!

6 0
možnosti
Foto

Netuším o čem je řeč? Prosím o nějaký odkazR^

0 0
možnosti
Foto

Tady máte pár xenofobů na videu, mohlo by se Vám líbit:

https://youtu.be/7L3eSbpETf8

2 0
možnosti
Foto

Ufff tak to je síla. Ale fajn, kdo chce kam...8-o

0 0
možnosti
AT

Pane Mlčoch, raději byste měl jedna dle svého příjmení, protože vaše příspěvky z poslední doby jsou taaaak sluníčkové a multi kulti, že se to nedá číst... Oni do celé Evropy a i k nám vlastně míří naši budoucí kamarádi, přátelé, hodní lidé, kteří budou naším obohacením, co? Hmmm ve vašem věku a taková  hloupá naivita? Viděla jsem koncem dubna shromáždění a pochodu muslimů v Londýně (naštěstí kolem nich byla spousta policistů), kdy na nás, bílé lidi co jsme stáli na zastávce, ukazovali gesto kdy si přejížděli rukou po krku a ukazovali na skupinky, kde jsme stáli - ale asi to bylo jejich mírumilovné gesto a my jsme ho asi špatně pochopili, že?

14 4
možnosti
Foto

Proč je čtete když se nedají číst

1 17
možnosti
Foto

To je zajímavé, když po pumových útocích umírali židovští občané a nikoho to moc nedojímalo, stejně tak, když v Evropě hořely synagogy. Smrt dětí, které nezodpovědné matky berou na takovou cestu dojímá nás Evropany víc než Araby. Rozhodně to nijak nedojímá Suady a Sahábi, nejbohatší lidi na světě. Co jim brání vypravit letadlo do utečeneckých táborů a matky s dětmi převezou do své země a postarat oně ve své zemi a chlapůmm říct, ať jdou bránit svoji zemi, kterou jim daroval Mahomed.

20 0
možnosti
PZ

za smrt toho dítěte, kterou tak NECHUTNĚ ZNEUŽÍVÁTE nejen vy, můžou zejména jeho rodiče, vypluli z Turecka (mimo jiné člen NATO, ale to víte že ?), to je relativně bezpečná země v které žádná válka není, tedy jim tam žádné nebezpečí nehrozilo.

Přesto vypluli na nějaké vratké bárce, a tím ze zcela zištných důvodů (za lepšími penězi do EU) ohrozili životy svých dětí - risk se jim bohužel nevyplatil a zaplatili cenu nejvyšší, je to smutné, ale už se to nedá změnit.

Naprosto nechutné je zneužívání této události médii (čtenost), politiky EU (zakrývání  a odvádění pozornosti od vlastních chyb a neschopnosti situaci řešit) a multikulti extremisty, kteří chtějí nastolit totalitní režim fašistického typu, přičemž začínají omezování svobody projevu, označováním oponentů za nácky..., a samozřejmě je to zneužíváno "neziskovkami" kterým jde hlavně o peníze na platy jejich zaměstnanců....

26 2
možnosti
Foto

Arabská matak je schopna opásat své dítě výbušninou a poslat jej do kavárny, aby se tam odpálilo a zabilo co nejvíce nevěřících. Potom, co to dětí provede, prohlásí, že je na něj hrdá, protože umřel za doborou věc a  dostane se do ráje, kde mu Alláh přidělí sedm panen.

13 0
možnosti
EP

Kolik dalších chlapečků ten den asi umřelo? Kdyby šílenci vašeho typu nelákali půl světa do Evropy, byl by teď naživu. Je moc hezké vidět, jak umíte jeho smrt využít pro další propagaci vašich kolaborantských postojů.

16 1
možnosti
Foto

Chcete vidět fotky, při kterých zase tuhne v žilách krev mně? Tady jsou...

http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan

16 1
možnosti
MK

Ne, to on nechce vidět. Je zajímavé, že tito matlové z řad křesťanů co obhajují islám a muslimy, zároveň nechtějí vidět co se děje křesťanům ve jménu islámu

13 1
možnosti
RB
MD

I vy jste si prisel nasbirat konvicku malin z kere pokryteckeho sebedojeti, jez ne kazdemu chutnaji? Smutny to sberac.

2 0
možnosti
MK

Německo: "příjmeme všechny uprchlíky. Evropa by s nimi měla být solidární"

Rakousko, Česko, Maďarsko: "Nakládáme je na vlak a posílám je Vám"

5 1
možnosti
VT

... jo, jo, někde jsem se dokonce dočetl, že je Angela Merkel sama, osobně asi ne, ale nepřímo pozvala do Německa... A teď, když se jim to vymklo kontrole, tak chtějí kvóty ....Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál