Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Možná, že když se budete modlit hódně intenzivně, tak tomu nebohému chlapci vrátíte život.

Tak do toho, vy pokrytecký svatoušku.

2 2
možnosti
MK

To by musel být svatý Antonín z Padovy. Ten dokázal pomocí modlitby vrátit utopené dítě k životu. Ovšem na druhou stranu tento svatý vyzýval k boji se Saracény. :)

5 0
možnosti
Foto

Pane Mlčoch, myslím, že jste někde o sobě uvedl, že jste studentem (či absolventem - už nevím přesně) nějaké teologické fakulty.

Prosím Vás, z Vašeho psaní přímo čiší, že máte doslova děsivě vymytý mozek a svým naučeným oikofobním přesvědčením o jediné údajné pravdě a lásce jste naprosto mimo jakoukoli realitu. Šíříte neuvěřitelné demagogie a citové vydírání a vůbec si přitom neuvědomujete, jak moc lžete a programově a nechutně tady urážíte spousty lidí, kteří se naprosto ničím neprovinili.

Lhaní je hřích, pane Mlčoch! To Vás neučili?

30 1
možnosti
MB

Takoví káží vodu a pijí víno.

2 0
možnosti
VF

Jane, při čtení Vašich článků mám pocit, že máte problém se svým svědomím a s odpuštěním hříchu. Místo, abyste se obrátil na Boha, ve kterého jako student teologie asi věříte, tak se snažíte svůj problém vyřešit tím, že házíte vinu na druhé. Zkuste se modlit: "...a odpusť nám naše viny, jako i my..." Uvidíte, že se vám uleví a zjistíte, že všichni kolem Vás nejsou necitlivé a nenávistné hyeny.

12 1
možnosti
Foto

Chlapec byl vlečen, ovšem nebyli jsme to my, kdo ho vlekl, vybíral mu cestu a zabezpečoval ho.

Mimochodem zjistěte si, jak to bylo s žádostí této rodiny o azyl v Kanadě, kde mají příbuzné, kteří jejich cestu platili.

13 0
možnosti
JH

Autor brutálně, já taky. Představte si pane Mlčochu, že takto mrtvý může ležet Váš syn. Nikomu nic neudělal, nikam nechtěl odejít, byl spokojen. Jeho jedinou smůlou bylo, že jeho otec společně s dalšími dopustil příval cizorodých individuí  o jejichž působení v zemích "hostitelů" již víme velmi mnoho. Nepoučil se a dál nabádal k falešné solidaritě, humanismu, multikulturalismu. Shodou nešťastných okolností se Váš syn ocitne ve špatnou dobu na špatném místě mezi špatnými lidmi. To stejné může hrozit i jiným našim dětem a vnukům. Kdo potom napíše tklivý článek obhajující ilegální imigranty a tepající původní obyvatelstvo za neprozřetelnost?

15 1
možnosti
JS

Ukrajinské mrtvé děti s vámi nehnuly, irácké mrtvé děti s vámi nehnuly, afghánské mrtvé děti s vámi nehnuly, srbské mrtvé děti s vámi nehnuly, tisíce mrtvých dětí z celého světa s vámi nehnuly. Vy jste si vybral aktuální rozinku z celosvětového zpravodajství. Jste správný katolický pokrytec.Fuj!!!;-€

40 0
možnosti
Foto

ty ostatní děti asi byly příliš zkrvavené a znetvořené, takže by se na titulních stránkách nevyjímaly ssprávně....

11 0
možnosti
JT

a kdo s Mlcochem nesouhlasi, dostane za trest cervne minus ;-D

9 0
možnosti
MK

Buďte rád, že minus. Z těchto šiřitelů dobra se rekrutovali nejkrutější inkvizitoři, pro něž jejich osobní pohled byl důležitější než člověk, který před ními stál

11 1
možnosti
JS

Ten syrský chlapeček Ajlan není žalobcem, ale obětí. Do role žalobce se stylizujete Vy.

Říkáte, že jste křesťan a zároveň píšete: "Aljane, setrvávám v duchu s tebou a tvou rodinou, setrvávám v hlubokých modlitbách."

Ne, pane Mlčochu, to co jste nyní napsal, není modlitba, ale obžaloba. Setrváváte v hluboké obžalobě. Obžalováváte "černé svědomí těch z východu Evropy".

Vy nejste pohnut soucitem, Vy jste žalobce, který používá mrtvé dítě jako nástroj obžaloby. Ale skutečný viník Vás příliš nezajímá, jde Vám o to, aby Vaše obžalovací řeč byla co netvrdší.

38 1
možnosti
Foto

naprosto přesná analýzaR^

Mlčoch a spol tak strašně připomínají rozhořčené dělníky a rolníky z 50.let min.stol. Vsadím boty, že Horákovou by taky demonstrativně odsoudil a žádal její smrt.

Chybí mi uplivující si usměváček

7 1
možnosti
VK

To tlačítko pro zápornoukarmu tu fakt chybí...

10 1
možnosti
JT

Tak se nam autor priznnal, ze je blahobytnym, lhostejnym cynikem. Nic proti, je to jeho vec. Jen nevim, co ho vedlo k tomu, ze to zevseobecnil na vsechny sve spoluobcany.

14 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál