Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

ptate se co s nim? tak se drzte jeho rady a demokraticky ho odstrante ve volbach, pokud na to mate.

10 0
možnosti
Foto

Přesně tak. A můžeme zde i parafrázovat prezidentova slova:

Vypadá mladě, takže roku 2019 se zcela určitě dožije. ;-)

4 1
možnosti
VPS

Taková hromada primitivní žlučovité nenávisti tady již dávno nebyla.

Když britská královna vozila činského prezidenta ve zlatém kočáře, to vám očividně nevadilo.

15 6
možnosti
JB

J10a21n 26B86u52r68d90a

28. 1. 2016 10:12

Ta druhá věta je sice mimořádně zajímavá, ale jak jste na to přišel (a jak je relevantní k čemukoliv) zůstává záhadou.

4 0
možnosti
Foto

1) „Hraje si na selektora, když odmítá vzdělávat handicapované děti se zdravými.“ — Jednak má právo vyslovit svůj názor, jednak z titulu své funkce nemá žádnou pravomoc k jeho uskutečnění. Nadto si myslím, že vzdělávat mentálně postižené se zdravými je pitomost, protože zdravé bude přítomnost postižených zpomalovat a postižení se naučí ještě míň, než se mohou při daleko individuálnějším přístupu naučit ve speciálních školách.

..

2) „Máme prezidenta, který vyzývá k likvidaci svého politického protivníka“ — Tak tohle je naprosto podlá lež. Četl jste Zemanova slova, nebo jste se spokojil s předžvýkanou „pravdou“?

OTÁZKA: „Určitě víte, že se projednávala petice za odstoupení pana Sobotky a petice byla shrnuta ze stolu. Chtěla bych se zeptat, jakým způsobem vlastně mají čeští občané postupovat, protože jak víme, pan Sobotka určitě nestojí za českým národem, ale proti němu,“

ODPOVĚĎ: „Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta - a to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A pak existuje nedemokratická cesta - a ta se jmenuje kalašnikov“

Tak podle vás vypadá VÝZVA k likvidaci? 8-o

..

3) „velmi zřetelně se naklání do prava“ — Do jakého „prava“? Krom toho, že slovo „pravo“ neexistuje a tudíž se není možné do něho naklánět (když už, tak „doprava“), Zeman je levičák jak poleno. Zkuste si nastudovat, v čem spočívá pravicovost. Nacionalismus (kam očividně míříte) není ani pravicový, ani levicový. Říkáte-li: „zdá se mnohým, že nabírá hodně hnědé barvy,“ mohu odpovědět jen to, že se lidem zdály už daleko větší pitomosti, takže mě to nikterak nepřekvapuje.

19 1
možnosti
TB

přesně tak, spíše tedy vyvolává otázky ohledně své nesvépravnosti pan Mlčoch :-P

8 0
možnosti

Pane Mčochu, fakt nevím, koho "ztvořila" přímá volba, a nevím ani, co zpotvořilo vás. Což takhle doplnit si vzdělání alespoň v češtině, a teprve pak se pokoušet "diskutovat".

7 4
možnosti
Foto

No vidíte. Škoda, že jsem si tu pitomost nepřečetl celou.

4 0
možnosti
Foto

A čím jste posedlý Vy?

3 1
možnosti
JB

J40a56n 25B17u21r24d21a

28. 1. 2016 9:55

A to teprve počkejte, jak apokalyptické bude druhé volební období. Ale nesvéprávnost bych do toho asi nezatahoval; on ví docela dobře, co dělá, a funguje to naprosto spolehlivě; také protože - jak Jeho Veličenstvo samo zdůrazňovalo - značná část populace jsou pitomci.

Jedinou možností je jej důsledně ignorovat, ale ignorovat takový marasmus je proti lidské přirozenosti.

4 0
možnosti
JK

J98a27n 27K48o65z94á44k

28. 1. 2016 9:54

Nejsem sympatizant pana Zemana, ale myslím si, že kdyby se mu postavila taková intelektuální veličina jako vy, Halík, Dienstbier a Šabatová, tak budu radši za toho Zemana.

10 2
možnosti
TB

Problém volby prezidenta bylo to, že nebylo moc z čeho vybírat. A Zeman i přes svoje buranství je pořád nejlepší volbou - tedy spíše nejmenším zlem.....Pokud bude kandidovat znovu, tak myslím, že opět vyhraje. Nebo by musel mít opravdu silného protikandidáta, ale to fakt nevím, který ze současných politiků by to mohl být. Možná by měl šanci Stropnický (samozřejmě ten starší :-) ), toho bych asi i volil....

1 0
možnosti
MD

Pec vyhasla a chlad probudil Honzu. Rozespale, jeste s ocima plnyma 'ospalku' pohledl oknem na dvorek a hned mu bylo vse jasne.

3 1
možnosti
Foto

Prezident Svoboda nebyl zvolen přímou volbou a o jeho zdravotních problémech veřejnost vůbec nevěděla. Prostě se tutlalo. Pokud někdo chce odstavit Zemana od moci, tak lze doporučit pouze jediné, ignorovat ho, bláznům se neodporuje.

Ale prozatím to vypadá, že mu to myslí lépe než všem ostatním českým politikům.

Reakce na jeho činy jsou ještě hloupější než Zemanovy hlouposti. A v tom je problém.

9 1
možnosti
MD

Zeman je chytry jako 'stary opicak'. A 'mladi vriskaci' se z toho mohou pominout.

2 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál