Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Bože, do čeho jsi dal rozum?

10 0
možnosti
TJ

Že? Naštěstí se moc nevyplýtvalo. Ale když už dával, měl dát rovnou trojnásobek, a bylo by o chytráka víc.

0 0
možnosti

Číst Váš blog je ztráta času, jeho hodnota je nulová, ne-li minusová jak obsahově, tak jazykově a stylisticky. Vše rozhodne německý volič ve volbách v roce 2017.

16 1
možnosti
JM

J22a37n 42M92l76č96o59c43h

16. 3. 2016 11:45

SI PIŠTE ŽE ROZHODNE, PO UPRCHLICÍCH BUDE VETA, CO PAK VŠICHNI STOUPENCI HNĚDÝCH BUDETE DĚLAT?

0 6
možnosti
MD

Diky za nejapny nazev clanku setrici cas s jeho ctenim. Presne tak to byt.

5 0
možnosti
SB

Pane autore, víte, jak lze docílit toho, aby různým podle Vašeho názoru obskurním spolkům klesala popularita? Tím, že se tradiční a etablované strany začnou kultivovaným způsobem zaobírat skutečnými problémy. Tak vezmou těm "obskurním spolkům" monopol na tato téma a je po ptákách.

Příměr: Ještě nikdy nefungoval černý trh s něčím, čeho bylo za přijatelné ceny dost na oficiálním trhu. Nemám jediný důvod koupit tajně a pod rukou od někoho metrák rýže na černém trhu, když za srovnatelnou cenu jí mohu mít z nejbližšího supermarketu, kolik chci.

Stejně tak nebudu mít důvod volit nějakou obskurní stranu, jestliže mi nějaké slušné a přijatelné řešení tohoto problému nabídne nějaká tradiční strana. Ale protože takové strany to nedělají, vzniká tím prostor právě pro ty "obskurní spolky".

33 1
možnosti
VV

Vypada to, ze jste informovany. Vcera byl v Münchner Runde za AfD Petr Bystron. A kdyz tato pseudostrana ma ve vedeni neco takoveho,neda se predpokladat, ze by zmizela. Dopadne hur nez sveho casu Repoblikani s Franzem Schörghuberem v cele.

A jeste pozdeji na jednom ze zemskych programu byl porad o financovani techto populistickych uskupeni. PEGIDA a AfD dostali jen letos z Kremlu 180 mil. US$. Ovsem proti strane marie Le Pen jsou uplni zabari, ta dostava z Kremlu o rad vic.

2 8
možnosti
RJ

R47a77d73e11k 76J56a10r74o96š

16. 3. 2016 11:28

Hernajs, ten Kreml je ale bohatej, když finančně utáhne ty miliony voličů Le Pen ve Francii a AfD v Německu.

6 1
možnosti
RV

Na člověku vaší kategorie je nejsmutnější, že se ještě min. před 5 lety označoval za velkého pravičkáka a přitom již tehdy označoval nepř. nesouhlas s antidiskriminačnímu zákonu za antisemitismus.

K článku: Výrony typu "výron momentální zlosti, strachu, neznalosti a extrémní nenávisti, a to společně s obskurním spolkem" bohužel svědčí spíše o autorově neschopnosti ovládat svůj vztek, než že by šly pokládat za argument. Názor, že proud "uprchlíků" začne slábnout, je také úsměvný, protože zatím roste geometrickou řadou a žádné důvody ke slábnutí autor opět nezná. A předvídat velký úspěch milované kancléřky, která naposled ztratila nejvíce hlasů v historii? Pamatujte na přísloví - kdo se směje naposled...

21 0
možnosti
VV

A k clanku samotnemu by nebylo nic? Pokud mate s autorem nejake osobni spory, vyrizujte si je prosim nekde jinde nez zde na blogu.

0 4
možnosti
FS

Pane autore,kdo to je ,mistr zlodějů?

0 0
možnosti
RV

Každý s jiným názorem, než jaký má autor přece.

9 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál