Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Referenda na výše uvedená témata je jen alibibismus jak skrz zmanipulovanou a neinformovanou část obyvatelstva s IQ pod 100 bodou, dílem závislou na drogách, alkoholu a půjčkách, prosadit naprosté nesmysly. Proč si pak volíme co nejvzdělanější zástupce lidu, kteří by měli vidět co nejdál a vést národ k prosperitě a chceme se radit po hospodách? Putin se musí smát až tluče hlavou o stůl.

3 5
možnosti
MK

M35i57l17a34n 51K65e47s51l

1. 7. 2016 22:43

Nejvzdělanější-co to zaručuje.Hitlera i Stalina podporovalo spousta vzdělaných lidí.A k čemu to vedlo?On i ten vzdělaný se dá ovlivnit a poctivě slouží vládcům za příslib nějaké výhody.Namátkou: spisovatelé Kohout ,Uhde,v mládí nadšení propagátoři komunismu a opěvovatelé komunistických papalášů.Později to ,co opěvovali to zavrhovali.Nebo seznamy STB,kolik je tam vzdělanců a umělců.Elita národa?Proč nějaký superchirurg by měl rozumět politice.Člověk nikdy neví z jakých důvodů něco prohlašuje,na co má zálusk.Člověk si musí rozmyslit komu věřit.Nejlépe jen sobě i když je jeho IQ pod sto.Ti největší podrazníci jsou na tom s IQ moc dobře.

5 1
možnosti
PZ

Pokud se vám nelíbí demokracie, ke které patří referendum, a které je čistější formou demokracie, než třeba demokracie zastupitelská, odstěhujte se třeba do KLDR mezi stejně smýšlející Rv

mimochodem uvědomujete si, že takovými agresívně směšnými blogy akorát naháníte voliče těm na které tak nadáváte ?

13 2
možnosti
IS
VC

Referendum je vlastizrada;-D;-D;-D. Tady si troufnu říct, že neco tak mimo realitu jsem už dlouho neslyšel. Jéééé ja jsem se ovládl a neřekl jsem to na plnou ústa!!

11 1
možnosti
MC

Tady má někdo v hlavě místo mozku americkýho brouka.:-/

8 2
možnosti
RB

Vážený autore, kdybych Vás a Vaši ctěnou hmotnost neviděl na vlastní oči, nevěřil bych, že existujete a články myslíte vážně. Ovšem výroky jako "byla by to hospodářská katastrofa", "nenávisti, xenofobie, rusofilství, antiamerikanismu, antiatlantismu", "rozměr etický, sociální, environmentální, energetickou kohezi", "se Evropa vzpamatovává z následků Brexitu", "nerozumu, netolerance, zápecnického čecháčkovství, švejkismu v hrubém podání"... to vše působí jako velmi přehnaná parodie na texty, které zde donedávna vlály pod praporem pánů Polického a jeho derivátů.

15 2
možnosti
JV

Zeman doufa na jeho "jednoduche "volice.Ze on by volil EU neverim.Urcite jak to kecal tak mrkal.R^

3 3
možnosti
VJ

Proboha, jak to mluvíte, vy jste Tatar?

1 1
možnosti
OK

Mimochodem, víte, kdy bychom jako občané této země měli zpozornět? Když převažují destruktivní vize (vymýti, zrušit, odejít, uzavřít, svrhnout, umlčet...).

3 0
možnosti
OK

Z historického hlediska to není tak dávno, kdy jsme se demokratickým způsobem odrovnali, tak proč si to nezopakovat. A není nadto využít okamžitých nálad společnosti (mít třeba prezidentské volby po Naganu, tak to měl Hašek v kapse).

2 1
možnosti
JH

Větší hloupost jsem tu dnes nečetl;-D

8 1
možnosti
RB

A včera nebo mnoho let před tím ano?

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál