Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J56a87n 34H40l19e65d61í72k

1. 7. 2016 16:12

odejít z NATO je sebevraždou, armádu prakticky nemáme žádnou, těch 750 utřifousků by překáželo tak půl hodiny, pokud by zavčas nedezertovali podle velkého vzoru Josefa Švejka.--- Pokud se nebude EU modernizovat a nezruší Lisabonskou vlastizrádnou smlouvu a Junckera nezavřou do domova pro přestárlé klauny, pak by toto referendum bylo plně na místě.

13 0
možnosti
RW

Jen aby vás autore nenařkli z plagiátorství. Mám pocit že jsem naprosto stejné texty četl v roce 1990 v Rudém Právu, jen místo EU tam bylo RVHP a místo NATO byla Varšavská smlouva..

11 1
možnosti
MK

Naopak si myslím, že takové referendum je na místě. Dnešní EU bez Británie je úplně jiný spolek, než ten, do kterého jsme si odsouhlasili vstup. Já osobně se s takovou EU ztotožnit nedokážu.

8 0
možnosti

Pane autore, jestliže podpora referenda o vystoupení z EU a NATO je pro vás vlastizrádný čin, co pro Vás bylo referendum o vstupu do EU?

Je vlastizrádce ten, kdo chce, aby rozhodli lidé v referendu? Je pro Vás vlastizrádce ten, kdo si myslí, že by naší republice bylo lépe vně EU? Nebo je to jen Váš strach z toho, že by mohl vyhrát jiný názor, než který zastáváte.

Proč si myslíte, že kdokoliv, kdo by hlasoval pro vystoupení z EU, vidí jen do nejbližšího supermarketu? To není argument v rozumné diskuzi, to je totiž z Vaší strany docela urážka a škatulkování lidí.

Já kupříkladu podporuji naše vystoupení z EU a naše setrvání v NATO. Troufnu si říct, že nevidím jen do nejbližšího supermarketu, nesedím doma na zadku.

12 1
možnosti

hmm... tož nevím... žijeme přece v demokracii- tedy v systému politickém, kde vládne lid. Tedy by měl rozhodnouti zda Česká republika si nemůže dovolit opustit EU,... zda

Česká republika si nemůže dovolit opustit NATO!

žijeme přece v demokracii- tedy by měl rozhodnout hlasováním LID... ne jakýsi Honzíček Mlčoch... Jakpak on ví že by to byla hospodářská katastrofa? Honzík ví co se stane, když...ví to lépe než jiní? Vážně? Není to namyšlenost? Honzík ví všechno lépe než většina lidí. A předem! Honzíček Mlčoch nedovolí, aby lid vládnul. Aby rozhodnul. Honza Mlčoch chce, aby lid musel mlčet!

[>-]HONZÍKA KRÁLEM![>-];-)

11 1
možnosti
RJ

Hmmm, vlastizrádný... Odkdypak jsou sluníčkáři vlastenci? :-)

Kdyby k referendům došlo, budu pro odchod z EU a setrvání v NATO...

7 0
možnosti
VV

Nejak mi vas clanek pripomel fousaty vtip o tom, jak Gustav Husak sbira kameni na Vaclavskem namesti v Praze.

3 0
možnosti
Foto

název blogu - já to vídím ale přesně obráceně.

Právě to referendum by mělo ukázat jak to je...

7 3
možnosti
VK

Rreferendum neukáže jak to je. Ukáže jen momentální náladu společnosti.

2 1
možnosti
Foto

NATO - souhlasím!

názor na Miloše - souhlasím!!!

názor na EU - a ona je dobrá ještě k něčemu jinému než k čerpání dotací???

0 0
možnosti
VN

Kdyby to bylo z horka, pomohla by studená sprcha. Ale tady to už bude marný.

12 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál