Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak s takovým postojem můžete být opravdu trochu v klidu. Půjdete u nich na řadu až mezi posledními, když to ostatní, realisté, nezvládnou dřív a padnou.

13 0
možnosti
BO

Jediný, kdo přichází válčit ve jménu náboženství jsou muslimové. Ostatním je to jedno!

8 0
možnosti
Foto

L58u51b44o92š 80K90r75á32l

8. 1. 2015 10:26

příteli, trocha ději o islámu, potom alespoň základní prolistování jejich svatými knihami + životopis proroka, toho musí každý věřící následovat v jeho činech, protože on je prefabrikátem ideálního a dokonalého člověka a potom si přečtěte co píšete. Podle Vaší logiky, se napadený svojí aktivní obranou, kdy hájí svůj majetek, rodinu a život, je automaticky stejně špatný jako útočník. Víte co je kauzalita? Zákon akce a reakce? Kritici imigrace sociálně a kulturně nekompatibilních lidí, poukazují jen na chybnou, ideologicky nepodloženou teorii multikulturalismu a na extrémistické projevy muslimů. Nevadí nám muslim jako člověk, vadí mám ideologie, která i v té rádoby umírněné formě požaduje neustále ústupky od sekularity a demokracie... a fašoidní nacisté to je vhodné označení pro muslima. Nebo nevíte, že za 2.s.v. existovaly divize SS složené jen z muslimů? Měli heslo "Alláh na nebi, Hitler na zemi."..Jinak nacista je antisemita prosazující národní socialismus. Antisemitismu se zase šíří Evropou právě díky multikulturalismu a muslimům. Například z Francie uteklo do Izraele minulý rok více židů jak z válčící Ukrajiny. Odpůrci islámu naopak chápou jak důležitá je existence státu Izrael pro Evropu! Tedy žádný antisemitismus zde neexistuje. Ano i neonacisté protestují proti islámu v Evropě, ale zároveň mimo Evropu považují muslimi za spojence v boji proti židům. Proto nálepkování každého odpůrce islámu jako nacisty je hloupé, primitivní. zbabělé a účelové.

9 0
možnosti
EP

"fašizoidních nacionalistů" - pane autore, příště místo nálepkování svých oponentů zkuste zapnout mozek a přijít se skutečnými argumenty

8 0
možnosti
Foto

skoro jsou tady na místě slova Dědečkovy písničky -

"Nechme samet sametem, pánové a dámy, buďto s nima zametem, nebo oni s námi."

14 0
možnosti
MK

Islám není civilizace, stejně jako křesťanství není civilizace, ale je islámská civilizace a křesťanská civilizace. A co přinesla islámský civilizace a co křesťanská? Zatímco křesťanská se nikdy netajila tím, že čerpá na základech Antiky, tak islámská, to co bylo známé v Byzanci, to co bylo známé i v rozpadající se západní říši Římské, vydává za svoje plus a svůj přínos. Islám nepřinesl nic, co by nebylo známé. 

A ad extrémismus. Jsem konzervativní katolík, který se řídí učením církve a odmítá Druhý vatikánský koncil. Jsem tedy extrém, ale.........nejsem sám, mnohem důslednější jsou evangelikání apod. Ale, už jste viděl, aby křesťan, při karikaturách Ježíše někoho zavraždil? Při vtipech o křesťanství vystřílel redakci? Já ne. Budu katolík, budu konzervativní, budou mne vadit urážky křesťanů, nechutné zobrazení Krista apod, ale nikdy ani já, ani žádný jiný křesťan kvůli tomu nebudu vraždit a víte proč? Protože to je součástí naší civilizace a to od středověku.

16 0
možnosti
JG

"Tvrdit , že islám je barbarská kultura, která rozsévá smrt a hrůzu, je naprosto zcestné" - nesouhlasím

11 0
možnosti
LR

Je-li muslimská "kultura" tak vyspělá - kolik muslimů má Nobelovu cenu.

Ta úžasná univerzita Al-Azhar - není to ta, co vydala prohlášení, že "Islámský stát" je plně v souladu s islámem/Koránem?

Nikoliv pane.

Nejde o paušalizaci. Po prostudování Koránu a souvisejících textů se dá jedině zjistit, že samotná podstata islámu je nehumání, antidemokratická a vede po všech stránkách k retardaci společnosti.

14 0
možnosti
LN

...ne zcela s vámi souhlasím - dle mého by stačilo...aby se hadrníci chovali stejně tady...jako evropani tam...tedy dodržovali místní zvyklosti...

11 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál