Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvAle jaká? Velmi doporučuji video z článku Soni Tomanové ze 7.1. v 17,22 hod. Pak ten článek napište znovu.

Vždy se dají najít argumenty, jak něco omluvit.

2 0
možnosti
SB

Třeba váš argument, že islám daleko dříve nečž západní civilizace přišel s prvními medicínskými poznatky.

Ponechme stranou, že to není pravda. První medicínské poznatky měli už lidé v době kamenné, ale o to nejde. Mohl jste to myslet jinak, třeba od určité úrovně výše. To bych se to zvrtlo ve slovíčkaření.

S čím však nesouhlasím, je to, abyste to dával do souvislosti s dneškem. Němci i Rusové také dali světu hodně geniálních osobností vědy i kultury, a přesto nikdo normální kvůli tomu neomlouvá to, co udělaly tyto státy v rámci své velmocenské expanze.

8 0
možnosti
MK

No pravda to není. Islámští učenci čerpali z překladů z řečtiny do arabštiny a ty překlady pocházeli od křesťanských mnichů. Novoplatonismus, z kterého čerpali islámští filozofové vyučoval v Bagdádu křesťanský mnich. ;-)

5 0
možnosti
Foto

nedávno jsem četl, že když stojí za řečnickým pultem Le Penová, oponenti jen těžko hledají argumenty, pokud je vůbec najdou, a tak na vině současného stavu tato dáma jistě neni.

21 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál