Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Autore, srovnávat antisemitismus s obavami z islámských uprchlíků, to je dost demagogické.

6 1
možnosti
JM

J54a86n 30M44l67č42o20c70h

31. 7. 2015 9:50

a.d.: máte zajisté pravdu, psal jsem to v rychlosti, formální chyby přiznávám,obsahově trvám

0 0
možnosti
GV

Oni jsou Vaši bližní? Tak to Vás pak chápu,ale moji ne!!

12 0
možnosti
JM

J53a58n 31M19l51č83o17c72h

31. 7. 2015 9:48

chci zdůraznit kroky církve katolické, která otevře kláštery a své prostory pro lidské bytosti, ti kdož odmítáte ty ubohé lidi, co jste za bytosti?, bez citu s obrovskou arogancí;-O

1 8
možnosti
PT

Apropó kolik posíláte měsíčně vy na tyto "ubohé lidi", pokud nic tak co jste to za bytost, bez citu a s obrovskou arogancí ???:-)

10 1
možnosti
AD

K obsahu textu nemám připomínky z jednoho prostého důvodu - obsah v pravém slova smyslu zde jaksi absentuje. A co říct k výkřikům do tmy?

Forma textu stojí za totéž, za co stojí obsah. Chci-li své texty zveřejňovat, měl bych alespoň vědět, že čárka se umisťuje bezprostředně za slovo a po ní následuje mezera. O nadměrném používání čárek raději nemluvím.

1 0
možnosti
Foto

To jste si v mistni arene dovolil dost ;-)R^

4 2
možnosti
LC

Ano, snůšku urážek bez náznaku argumentace čtenáři místních blogů opravdu neocení. Tedy až na vás a pana Polického.

4 1
možnosti
PT

Silvestrovský kabaret tvrdit že ti co imigranty nechtějí jsou nějací zfanatizování a těch 5% skutečných extremistů co by migranty brali v jakémkoliv množství a odkudkoliv jsou ti nezfanatizovaní s rozumem. ;-D;-D

Blogere vězte tomu,  že to je naopak, ta naprostá většina která vidí  nebezpečí které nám tady hrozí to je typický český racionální rozum,   ti 5% ní co nic nevidí s cedulkami "imigranty přijímám",  tak to jsou právě ti co mají přes rozum přehozený nějaký ideologický šátek s kterým potom vidí tak maximálně do příštího jídla.

16 1
možnosti
JM

J28a83n 83M23l27č20o72c72h

31. 7. 2015 9:37

l.r: jsem přesvědčen, že celá kausa je zveličená, politicky motivovaná, církev nabízí volné prostory klášterů, to je řešení , ne Brichtovo vyřvávání na náměstích

2 3
možnosti
SB

To je možná řešení na čtyři měsíce, na rok, na tři roky, ale nikoli dlouhodobé řešení přištěhovaleckého problému.

Avšak zcela jasně se ukazuje, že existují dva typy lidí: Owensové a Zátopkové.

Owensové, tedy sprinteři (Owens vynikal na tratích 100 metrů a 200 metrů), se dívají do krátké budoucnosti. Prostě kláštery tady mají volné kapacity, tak toho využijeme a celý problém je vyřešen.

Zátopkové, tedy vytrvalci, prostě vidí dále a uvažují v delších časových horizontech.

A v tom to je. Vy jako Owens nemůžete pochopit nás Zátopky.

8 1
možnosti
SB

Pane Mlčochu, s Vaším článkem v zásadě nesouhlasím, ale aniž byste si to uvědomoval, napsal jste jednu pravdu, i když jste ji mínil jinak:

Prý postavme se Okamurovi čelem.

Já s tím souhlasím, ale míním to jinak, tedy nikoli tak, že bychom ho měli ignorovat. Míním to takhle:

Ať ti politici, kteří jsou u vesel v jednotlivých evropských státech nebo v bruselském ústředí, řeší ten problém s přistěhovalci sami a lépe.

Stejně jako nejlepší zbraní proti černému trhu je to, aby bylo dost zboží na oficiálním trhu (ještě nikdy v historii nekvetl černý trh s něčím, čeho bylo na každém kroku dostatek), tak nejlepším prostředkem, jak umlčet křiklouny by bylo to, aby se těmito problémy začaly zabývat vlády a aby ho řešily racionálním způsobem.

Dokud se tím vládní politici nebudou zabývat na celostátní nebo dokonce celounijní úrovni, tudíž dokud sami budou slepí, ponechají královskou korunu jednookému Okamurovi. Nechť se sami stanou dvouokými a rázem přestane být jednooký Okamura králem.

7 0
možnosti

Hrůzné konce jsou už na dohled. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál