Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Ulicí, která nikdy nikam nevycestovala bez cestovní kanceláře, voliči Okamury, lidmi neznalými cizího jazyka, magory a polomagory budete vláčen a zničen ;-D

Ale jinak karma.

2 12
možnosti
AB

Máte pravdu. Jako člověk hovořící pouze sedmi jazyky, který procestoval většinu světa a je pouze vysokoškolsky vystudovaný, jsem typickým příkladem :-)

10 3
možnosti
AB

Pane Mlčoch, právě jste se ve svém blogu projevil jako naprostý demagog, omílající stejné stereotypy a nenabízející žádná řešení. Odpovězte prosím jednoznačně na následující otázky: Jsou pro naše občany uprchlíci nějakým přínosem (prosím vynechte nesmysly typu populační exploze!)? Uvědomujete si, jaká rizika by znamenalo jejich přijímání? Může si současná Evropa vzít na zodpovědnost likvidaci svojí kultury? Jste napojen na nějakou organizaci těžící finančně z případného přijímání těchto uprchlíků? Zachovejte se prosím férově a upřímně bez vytáček odpovězte. Děkuji.

16 2
možnosti
Foto

Pane Brichto ano jste demagog.

Pan Mlčoch ve svém článku  neřeší uprchlíky, ale to jak se jejich odpůrci chovají.

Místo argumentace urážky a osobní napadáníRv

A dovolím si krátce odpovědět místo pana Mlčocha

1/ nejde o to jestli jsou přínsem, ale o tom, že pomáháme potřebným

2/ Rizika jsou minimální, mnohem větší riziko je, že si zavedeme diktaturu sami-jak se o to snaží různí extremisti typu Okamura, Konvička...

3/Ano Evropa pokud chce zůstat zachována si nemůže vzít na zodpovědnost likvidaci své kultury-proto nesmí opustit princip svobody včetně sobody vyznání a hodnocení konkretních lidí podle jejich skutků-nesmí příjmout princip kolektivní viny.

4/Nevím jak je na tom pan Mlčoch, ale já nikde napojen nejsem. Vy jste napojen na skupiny, které se snaží získat politickou moc vymezováním se proti uprchlíkům (Okamura, IVČRN/BPI...? Máte hmotný zájem na tom co píšete?

1 10
možnosti
Foto

S tou argumentací je to problém ..... pokud omezený jedinec nemá vlastní mozek, nesleduje zpravodajství, sedí doma za pecí, neprocestoval alespoň Evropu atd., tak prostě přesvědčit nejde a plodí podobné úchylné blogy. Tady je argumentace obyčejným házením hrachu na zeď. :-P

8 1
možnosti
RH

Způsob vedení celospolečenské diskuze na téma uprchlictví je úplně úchylný. Emoce, nadávky, nálepky a snaha politických hochštaplerů co nejvíce lidi vyděsit a vytřískat z těch obav politické maximum. To pro nás nemůže dopadnout dobře.

8 1
možnosti
VP

To platí pro obě strany, Proč asi?

Jak si takovou neúchylnou diskuzi představujete?

0 0
možnosti
TP

Jestli jste si nevšiml, tak negativní emoce vyvolávají pouze muslimští uprchlíci. Můžete mi sdělit, jaká nenávistná ideologie (srovnatelná s islámem) spojuje lidi obézní, nemocné nebo nedokonalé?

9 1
možnosti
Foto

Nemáte pravdu.

Stejně tak jsou napadáni lidé, kteří jsou pro pomoc uprchlíkům, lidé z neziskovek, ....

1 0
možnosti
Foto

Hrebenarův nástupce?

7 0
možnosti
LR

Takový náš malý domácí "myslitelík" - z celé diskuze za jeho posledním článkem si všiml jen toho, že si někdo všiml jeho obezity.

A to se ho notně dotklo a je jasné, že proto má pravdu pravdoucí.

5 1
možnosti
Foto

A koho jsme zavraždili, doteď? To se tento hnusný Český národ zjevil až letos? Paní Stárková, co Vás vede k souhlasu s autorem, který evidentně nemá všech pět pohromadě?

9 1
možnosti
JA

J30i27ř91í 14A61l71e14x78a

4. 8. 2015 22:54

Šmarjá, co se Vám přihodilo?

4 0
možnosti
SB

Rád bych věděl, co si takoví lidé, jako je pan Mlčoch nebo jako je jednička v demagogii pan Polický myslí třeba o tom, že už se otevřeně přiznává, že Evropě dochází dech:

http://zpravy.idnes.cz/evropske-smernice-o-uprchlicich-a-jejich-naplnovani-fy2-/zahranicni.aspx?c=A150803_123751_zahranicni_mlb

To přeci nejsou výmysly nějakých rasistů. Mne pan Polický označuje za rasistu a fašistu, ale ten článek jsem nepsal já. To je článek redakce a odráží skutečnost.

16 2
možnosti
JS

Všichni jste se nechali zmanipulovat médii. Na západě žijí miliony cizích normálně mezi místními a nic se neděje. Ale když se někde vyskytne něco mezi přistěhovalci tak je to hned ve zprávách. Na západě to normalní lidé neřeší a my tady z toho máme amok. Včera byla zveřejněná statistika o postoji obyvatel k přistěhovalcům a tam je vidět hranice mezi východem a západem. Tak jako byla vyvolána histerie kolem průjezdu americké kolony a nic se nedělo tak je to nyní stejné.

1 17
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál