Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Pán "bytost s humanistickým cítěním", na konci vašich ramien sa nachádzajú časti tela, ktorými môžete pomôcť úbohým utečencom. Pokiaľ ich budete používať len na stláčanie klávesnice, nikomu z nich reálne nepomôžete. Takže šup-šup, vyhrnúť rukávy a požiadať o pridelenie čo i len jedného. Pokiaľ to nespravíte, je to len táranie v štýle "přijímám". Ak to spravíte, verejne sa vám ospravedlním a zamyslím sa nad sebou, aká som to bytosť bez humanistického cítenia.

Rozumel ste zadaniu?

7 1
možnosti
SB

Tohle je taková demogogie, že ji ani sebehloupější autor nemůže myslet vážně.

Nedělám si o inteligenci pana autora žádné iluze, ale tak hloupý není ani on, aby to myslel vážně. Prostě buď ze sebe dělá kašpara proto, aby byl středem pozornosti, nebo mu za to někdo platí jidášský groš.

17 1
možnosti
JH

J46a56n 35H22l54e35d55í74k

4. 8. 2015 23:25

na takových polických se obrana nedá stavět, ti se tajně učí arabštině, doma ve skříni mají černý prapor IS, a na mapě vybírají místa pro mešity. Až si jednou paranoik zapomene vzít pilulky - vystřízliví a půjde se utopit.- Stejně jak ten fízl ve franc románě, který tvrdě pronásledoval uprchlého galejníka.

1 1
možnosti
AP

Jo a trochu zhubněte. Ti chudáci uprchlický takhle vykrmený nejsou. Není vám trapně.

3 2
možnosti
VM

mám jiné vysvětlení tohoto nedialogu: dialog s "mysliteli" autorova typu je zcela kontraproduktivní, neboť dotyční jedinci nejsou schopni racionální argumenty žádným způsobem přijmout. Označením dotyčného za 150 kilového vařbuřta se tedy docílí totéž nic jako dialogem, ale zabere to podstatně méně času.

6 1
možnosti
Foto

Pane Mlčochu, nedal jsem Vám karmu ani palec nahoru. Vaše nazírání na problém je velmi od věci. Vezměte si pár uprchlíků domů na převýchovu /třeba/, tak za dva roky zkuste napsat zase nějakej blog. Doufám, že to ještě bude česky.

17 3
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál