Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J62a65n 83M88l88č18o72c93h

2. 9. 2015 10:55

je legrační sledovat, jak se tady všichni kasají, jací jsou češi super borci, jsme nejxenofobnější země evropy, vůbec se zpronevěřujeme ideálům polistopadu, Havel by se obracel v hrobě z toho nackovství a  malosti;-(

4 15
možnosti
TB

Co to je za hovadinu?  Žijí tu a pracují Slováci, Ukrajinci, Vietnamci, Mongolové, Bulhaři a podobně a nikomu to nevadí. Tak jak můžete napsat, že jsme nejxenofobnější národ ?To co mnoha lidem vadí je neřízená masová invaze lidí, z nichž mnozí jsou absolutně neasimilovatelní do naší společnosti.

21 1
možnosti
JS

Autore tolik k vám:  Individuální oikofobie se vždy vyskytovala a vyskytuje u některých narušených, nebo traumatizovaných jedinců. :-P

5 2
možnosti
MK

Odkdy je vyslovit názor, který je každý den v médiích, odvahou? Odvahou je být křesťan a říci to mezi tou hordou, která se valí do Evropy. V lepším případě je dotyčný slovně napadán, v horším vhozen do moře. Nevím proč vítat hordy ne nepodobné Hunům a se stejným chováním.

16 1
možnosti
JP

Karma, vnímám to podobně.R^

2 7
možnosti
JM

J21a64n 13M62l30č39o59c91h

2. 9. 2015 10:47

k l.r.: jestli Vás to uspokojí s tou fyziognomií, tak jsem student Karlovy Univerzity,to jen pro Váš výkřik do tmy

0 3
možnosti
Foto

A který humanitní obor studujete, že jsem tak smělý?

4 0
možnosti
JS

Pane Mlčochu, Váš problém je v tom, že se ve svých článcích pasujete nejen do role arbitra celé společnosti, ale i do role občanského hrdiny. 

Možná chcete, aby Vaše články působily jako naléhavá a oprávněná morální výzva, jenže to se Vám nedaří. K tomu totiž potřebujete arzenál kvalitních argumentů a ne jen hromadu dehonestujících výkřiků, ve kterých třídíte lidi na xenofoby, rusofily, islamobijce, defraudanty, fanatiky, antisemity a teroristy.

Dopouštíte se generalizování a paušalizace – jenže to jsou metody demagogie a manipulace, nikoli konstruktivní kritiky. Navíc používáte téměř ukázkovou propagandistickou rétoriku. 

Nikde v naší společnosti jsem nepozoroval, že bychom se začali chovat jako "splašené stádo". To jen Vy se snažíte pasovat do role spravedlivého, který není součástí splašeného stáda. Apelujete proti "zlu, zlobě a hysterii". Jenže ve skutečnosti je právě Váš projev hysterický.

Je zajímavé, co píšete ve svém posledním odstavci. Napsal jste: "Rozhodně si nenechám namluvit, že uprchlíci jsou podlidé či všichni teroristé". Co jste myslel výrazem "všichni teroristé"? Proč jste nenapsal jenom teroristé? Tím jste odhalil pravdu o svém uvažování víc, než tušíte. Jen hlupáci o těch lidech uvažují jako o podllidech. Tím není nutné se vůbec zabývat. A co se týče terorismu – lidé se nebojí toho, že uprchlíci jsou "všichni teroristé". Úplně stačí, když bude terorista jen jeden ze sta a podle zkušeností v západní Evropě stačí k obrovské tragédii i jeden z tisíce. Tak nějak jste to myslel?

19 1
možnosti
MP

S těmi podlidmi. Pan Mlčoch v tom není sám. Něco se odpůrci podsune, co ten dotyčný vůbec neřekl a nemyslel, a pak se s tím rozhořčeně polemizuje. Taková mentální onanie.

9 0
možnosti
Foto

bože do čehos to duši dal

7 1
možnosti
LR

Vím, že je to nepatřičné, nekorektní, nevhodné, ale nemohu si nepřipomenout, že vysoká úroveň intelektu a kultivovanosti se projevuje zpravidla i ve fyziognomii.

1 1
možnosti
TB

Více demagogicky už jste to napsat nemohl Rv

11 0
možnosti
VF

Ještě byste si měl udělit za tu svou odvahu nějaký řád, ať Vám můžeme blahopřát k Vaší chrabrosti.:-)

15 0
možnosti
Foto

Navrhoval bych řád Dronta mauricijského... ;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál