Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J46a94n 81M47l47č77o69c89h

2. 9. 2015 9:50

k l.m.: pane jasně odsoudit davovou nenávist je odvaha, zvláště-li většina tupě provozuje nenávist

0 2
možnosti
Foto

Vy jste se stále nenaučil reagovat ve vláknu? Pak chápu, že vám základní racionální záležitosti dělá potíže pochopit...:-)

1 0
možnosti
Foto

Mýlíte se, pane.

Vyslovit v tomto případě "opačné stanovisko" není osobní odvahou, ale znakem velké hlouposti.

1 1
možnosti
MS

Já bych na vašem místě vyčkal s konečnými soudy až na dobu, kdy Německo zjistí, že není nafukovací a že bude nutné zarazit příliv uprchlíků všemi prostředky.

3 0
možnosti
JM

J37a49n 44M91l29č23o49c35h

2. 9. 2015 9:43

je tristní, že tragédie běženců nevzbudila zděšení, nemáte asociaci s vagony do Osvětimi?, tam také lidé umřeli žízní Kde se bere ta nenávist? Mám naději, že to jsou výrony zloby nevzdělaných a manipulovatelných lidí

1 3
možnosti
LR

Ti lidé neutíkají do Osvětimi, ale do ráje, kde je za málo (či žádnou) práce hodně muziky, do ráje, kde budou moci v klidu šířit slovo Allaha, jako toto:

4:89A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky

3 0
možnosti
LR

Váš článek je plný nenávisti a nekvalifikovaných výroků, nadávek a osobních osočení.

A pro Vaše poučení - privatizace u nás vůbec nebyla spackaná, ale je v postkomunistických zemích nejlépe a nejrychleji provedená o čemž svědčí, že nedošlo k tak hlubokému propadu jako jinde a nejen, že jsme si udrželi náš náskok před ostatními, ale bez větších sociálních otřesů je u nás nejvyšší životní úroveň a nejnižší příjmové rozdíly.

7 1
možnosti
LR

Záporné hodnocení

Jan Mlčoch 70583

a konkrétně ?

0 0
možnosti
Foto

uprchlíci jistě nejsou podlidé a teroristi, ale je jich prostě už moc.

Je to tak těžké k pochopení???

5 1
možnosti
LR

Já bych neviděl ani tak hlavní problém v množství - najmě u nás. Jako v tom o koho jde a že jsou z valné části nositeli ideologie neslučitelné s lidskými právy a svobodami.

A v druhé řadě pak v tom, že jejich kvalifikace i osobnostní parametry do budoucna představují zátěž sociálního systému na úkor těch, kteří ho platí a pro koho platí.

6 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál