Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Náš vzdělávací systém prochází neuvěřitelným úpadkem v čele s UK, kde jediným nárokem na kvalifikaci je rusofobie a nenávist proti prezidentu Zemanovi.

Jména jako Putna, Romancov, Fištejn hovoří za vše Rv

V normální demokratické společnosti by byli vyhozeni k lopatě pro neuvěřitelné lži, kterými se prezentují na veřejnosti, jenže akademiky si "zprivatizovala" TOP09, tak mají politické krytí.

11 10
možnosti
Foto

Četl jste nějakou Putnovu knihu, že mluvíte o lžích? Mohl byste nějakou Putnovu „lež“ vyvrátit?

K lopatě vyhazovali akademiky a inteligenci vůbec bolševici. I kdybyste nikdy nebyl v KSČ, mentalitu bolševika máte.

5 5
možnosti
Foto

Napsal jste:

„Každý muslim rozhodně není terorista, každý islámský učenec není terorista, každý islámský věřící není terorista.“

A vy jste slyšel někoho, kdo to tvrdí? Obávám se, že jste si vymyslel názor, který nikdo nezastává, protože tato karikatura se snáz vyvrací než skutečné názory, se kterými nesouhlasíte. Je to ubohé a zbabělé.

To za prvé.

Za druhé – zkuste to tvrzení trochu opravit: „Většina současných teroristů jsou muslimové.“ Dokážete se s tím nějak čestně vyrovnat?

9 1
možnosti
MD

Tak co s vami. Shovivavy usmev, co rikate? Mam ho pro vas sdostatek. Muzete se rozdelit se svymi.

6 0
možnosti
Foto

".... zabrání Albertova aliancí temných sil" 8-o

Ježíši Kriste! Okamžitě je třeba nasadit nějaké vymítače ďáblů!

Nejlépe z nějaké "erudované Pražské teologické fakulty" ....

:-P

16 3
možnosti
MP

Akademiku, jen co kouknu na nadpisy tří vašich předchozích článků a přečtu si kousek článku tohoto, tak docházím k závěru, že to nemá cenu číst dál, natož polemizovat.

15 2
možnosti

P51a82v89e65l 18Č32e31r53n16ý

18. 11. 2015 15:59

Tak se zase odšourej k plotně, babi....:-/

0 9
možnosti
VC

Souhlasím, že je zapotřebí pomáhat bližnímu bližnímu proti vzdálenému bližnímu!!

3 0
možnosti
JT

Tak tak, soudruzi akademici se postavili jako jeden muz proti nenavisti. Teda jen pokud by to nebyla nenavist proti nejvyssimu predstaviteli zeme, ktera je zivi. Takova nenavist je v poradku a je zadouci, protoze je to ted moderni.

12 0
možnosti
Foto

,,Albertov zneužit pro politické cíle hnědnoucího Zemana."

,,Faktické zabrání Albertova aliancí temných sil, a to za účelem osobní propagandy neurvalého držitele prezidentského úřadu, v den výročí studentského odporu, znechutilo řadu slušných lidí." Tato Vaše věta je z RP asi tak ještě z r.1988, že.Rv Tedy, co ,,do kvality".Při nejmenším.

17 3
možnosti
Foto

pokud jste chtěl uchránit neposkvrněnost Albertova, měl jste si ho včas zabukovat pro sebe a akademickou obec. Slétli by se tam jen samí andělé a Česká televize by o tom žvanila roky

21 1
možnosti
Foto

J40i24ř87í 18K59i41n42d75l

18. 11. 2015 14:13

Vidět Zemana a jeho klaku na Albertově mně silně, ale silně připomínalo oslavu Kim Čong-una. Vše jak mám být. Vzadu na tribuně portrét oslavující vůdce, vedle prezidenta velvyslanece Lukoilu Martina Nejedlého,který ač není oficiální zaměstnancem hradu  má díky Zemanovy přidělen diplomatický pas a speciální prostory na Hradě, vedle  pankancléř Vratislav Mynář, který nemá podle zákona bezpečnostní prověrku a další poslanec Vrba bývalý komunista a k tomu přísně vybraný a dle pokynů jásající dav, který dostal  připravené fotky na klacku.Určitě, každý dostal seznam hesel, která má provolávat.To, že to byl především svátek studentů, kteří tam po dobu tří hodin nebyli vpuštěni, to bylo vedlejší, aby nerušili šmakuládu.  To, že ani jednou neznělo jméno Opletala, to byl jenom malý detail, takové věci dav nechtěl slyšet. Pomalu a jistě se vracíme na Balkán za jásotu davu.

7 11
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál