Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv Napište: volil jsem spícího knížete a další slova jsou zbytečná; každý už je zná.

3 2
možnosti
Foto

Já volil „spícího knížete“ taky, protože jsem ho považoval za menší zlo, přesto v „kauze kalašnikov“ stojím na Zemanově straně. To jsou paradoxy, co?

Jinými slovy – z toho, že někdo někoho volil, ještě nevyplývá, že jsou další slova zbytečná.

Mimochodem jakkoli považuji Zemana na Hradě za státní ostudu, jsem moc rád, že není knížepán prezidentem.

0 0
možnosti
Foto

Nesvéprávný Zeman - "Člověk posedlý démonem"! 8-o

Gratuluji! Velmi originální a neotřelé. Šiřte to dál a nepochybně Vám bude brzy nabídnuto členství v KDU-ČSL (a pokud se budete hodně snažit, tak možná i v TOP 09)! Rv

5 0
možnosti
VV

No, Ludvika Svobodu si aspon soudruzi ohlidali, takze moc ostudy nenadelal.

1 4
možnosti
PK

P32a72v62e73l 29K84u53l32a

28. 1. 2016 14:07

Slyším to jako dnes, každé ráno v rozhlase: "A nyní zpráva o zdravotním stavu prezidenta republiky, armádního generála Ludvíka Svobody"

1 0
možnosti
EP

Svéprávnost zřejmě znamená souhlasit s každým z Mlčochových stopadesáti kil. Až Zeman řekne, že 1+1=2, tak nepíše hysterický článek o tom, že výsledek je 3 a k tomu cosi o pošlapávání odkazu humanismu.

7 2
možnosti
ZK

Je to zvláštní. Se zvolením za prezidenta se najednou ti lidé na Hradě cítí povoláni vyjadřovat se vždy a ke všemu. Najednou jsou z nich všeumětelstvím nadaní odborníci na životní prostředí, kulturu, vzdělávání, ekonomii atd. atd. A lid nábožně poslouchá, protože prezidenta vnímá jako monarchu. Přispívá k tomu to všechno fangličkářství, fanfáry a patolízalství. Většina současných evropských monarchií je civilnějších, než úřad našeho prezidenta.

5 6
možnosti
JB

J66a29n 42B39u89r87d59a

28. 1. 2016 12:02

Protože mandát od lidu je nejsilnější silou ve známém vesmíru a lidé chtějí slyšet to, co si myslí. 'Mluviti stříbro, mlčeti zlato' je buržoazní přežitek.

4 1
možnosti
MK

Můžete blíže upřesnit, co myslíte tím, že Zeman se "velmi zřetelně se naklání doprava"? Pravicovou politickou orientaci u něj nepozoruji ani náhodou a nad korunovačními klenotami se kymácel rovnoměrně na obě strany.

2 0
možnosti
Foto

On má pocit, že nacionalismu je doménou tzv. ultrapravicovosti, viz pindy o Zemanově údajné „nahnědlosti“.

Jak ale píšu níž, nacionalismus nesouvisí ani s pravicí, ani s levicí; a to ještě stojí za zmínku, že údajně pravicová NSDAP ve skutečnosti dělala levicovou politiku.

6 0
možnosti
JO

Mějte si směrem k Zemanovi výhrad, kolik chcete, konec konců, já bych jich taky dokázal vyjmenovat x. Ale nechte už, proboha, toho lhaní s tou výzvou k zabití Sobotky. Vypadáte potom jak osel.

15 0
možnosti
KB

Klasické "Přání otcem myšlenky". Fakt neblbněte a zachovejte zdravý rozum. To, že se mi něčí jednání nelíbí a nesouhlasím s ním neznamená, že je ta osoba nesvéprávná. Vnímejte trochu, co to vlastně svéprávnost znamená, bez ohledu na Zemana. Tyto výkřiky jsou pak ve svém důsledku trapnější, než to co říká Zeman. Jen dáváte na odiv, že vlastně nechápete, co to svéprávnost znamená.

16 1
možnosti
JN

J19o29s72e69f 70N17i20k10l

28. 1. 2016 11:06

...očividně pohrdáte občanem-voličem (který MZ volil a který podle vás "sleduje tv Novu a čte pouze bulvár", zřejmě je podle vás hloupý a nerozumí ničemu), zpochybňujete přímou volbu prezidenta (v případě, že by prezidentské volby vyhrál vámi preferovaný kandidát, tak by jste tleskal a byl spokojený), demokracii si představujete jinak - podle svého...a ještě něco : "Mám rád sedláky, protože nedokáží zvráceně myslet"...Vytahujete na MZ staré a často omílané kauzy...

8 0
možnosti
PK

P14a83v45e62l 18K69u69l64a

28. 1. 2016 10:28

Ne, že bych souhlasil se vším, ale karmu jsem dal :-)

5 6
možnosti
Foto

Když jsem to četl, vytanula mi na mysli známá slova:

To je blbý, to se bude líbit!

8 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál